Alunite canceroase??
In urma cu vreo trei luni am fost la dermatolog pentru o iritatie alergica si in urma consultului doamna doctor mi-a spus ca am niste alunite care trebuiesc scoase neaparat fiindca pot face cancer de piele.Mai ales doua: una de pe spate, si una de linga buric. Din ignoranta sau prostie nu am fost la ghirurg sa le scor iar acum au inceput sa ma usture si sa se modifice, adica: cea de pe spate este mai inchisa la culoare inclusiv pielea din jurul alunitei s-a patat si este putin aspra, iar cea de langa buric creste atat in lungime (este ovala), cat si in in inaltime.
Saptamana viitoare am sa merg la chirurg sa le scot, dar pana atunci ni-mi dau pace gandurile. Oare este posibil sa se fi dezvoltat celule canceroase?
Saptamana viitoare am sa merg la chirurg sa le scot, dar pana atunci ni-mi dau pace gandurile. Oare este posibil sa se fi dezvoltat celule canceroase?
1 comentarii
Ce vreti, o incurajare sau sa va sperie cineva mai tare ???
Este posibil sa se dezvolte un cancer de piele pe o alunita ! Trebuie sa va operati cat mai repede !
Este posibil sa se dezvolte un cancer de piele pe o alunita ! Trebuie sa va operati cat mai repede !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut