Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu folosirea anticonceptionalelor la aceata varsta.
Am 38 de ani, sunt nefumatoare, stare de sanatate buna, fara probleme serioase, analizele de sange in parametri. De asemenea mentionex ca sunt casatorita si am un copil de 12 ani.
Tinand cont ca nu doresc folosirea steriletului, as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema in luarea de pilule anticonceptionale si care anume le-ati recomanda in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat
Dana
Am 38 de ani, sunt nefumatoare, stare de sanatate buna, fara probleme serioase, analizele de sange in parametri. De asemenea mentionex ca sunt casatorita si am un copil de 12 ani.
Tinand cont ca nu doresc folosirea steriletului, as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema in luarea de pilule anticonceptionale si care anume le-ati recomanda in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat
Dana
2 comentarii
Dintre pilulele contraceptive este preferabil sa luati, cu avizul medicului dv, Exluton.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Vitaminele scad efectul contraceptivelor?
- 3ce contaceptive sa iau?
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 3nu am facut pauza deloc de frica sa nu raman insarcinata
- 25pauza de 7 zile
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 4au trecut 12 ore de cand trebuia sa ia pilula
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 6efectele contraceptivelor dupa 3 luni de administrare
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 8pastila pierduta!
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 1pot lua contracept m la menstruatie?
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 0Problema anticonceptionale Belara
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: