Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu folosirea anticonceptionalelor la aceata varsta.
Am 38 de ani, sunt nefumatoare, stare de sanatate buna, fara probleme serioase, analizele de sange in parametri. De asemenea mentionex ca sunt casatorita si am un copil de 12 ani.
Tinand cont ca nu doresc folosirea steriletului, as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema in luarea de pilule anticonceptionale si care anume le-ati recomanda in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat
Dana
Am 38 de ani, sunt nefumatoare, stare de sanatate buna, fara probleme serioase, analizele de sange in parametri. De asemenea mentionex ca sunt casatorita si am un copil de 12 ani.
Tinand cont ca nu doresc folosirea steriletului, as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema in luarea de pilule anticonceptionale si care anume le-ati recomanda in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat
Dana
2 comentarii
Dintre pilulele contraceptive este preferabil sa luati, cu avizul medicului dv, Exluton.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce se intampla daca am luat pastila necorespunzatoare zilei in care trebuia luata?
- 12contaceptivele si dereglarea hormonala
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 2prolactina
- 17Mercilon
- 2Mai pot ramane gravida dupa 9 ani de contraceptie?
- 4postinor plus anticonceptionale diane35
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 6anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
- 5anticonceptionale yaz si crema cu vitamina E
- 10anticonceptionalele laurina
- 4anticonceptionale pentru prima oara
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 3secretii abundente de la anticonceptionale
- 22Pastila uitata dupa pauza de 7 zile
- 4problema cu pilula contraceptiva
- 4ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor anticonceptionale?
- 2anticonceptionale luate corect!
- 8Escapelle -ROG Raspuns URGENT
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: