Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu folosirea anticonceptionalelor la aceata varsta.
Am 38 de ani, sunt nefumatoare, stare de sanatate buna, fara probleme serioase, analizele de sange in parametri. De asemenea mentionex ca sunt casatorita si am un copil de 12 ani.
Tinand cont ca nu doresc folosirea steriletului, as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema in luarea de pilule anticonceptionale si care anume le-ati recomanda in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat
Dana
Am 38 de ani, sunt nefumatoare, stare de sanatate buna, fara probleme serioase, analizele de sange in parametri. De asemenea mentionex ca sunt casatorita si am un copil de 12 ani.
Tinand cont ca nu doresc folosirea steriletului, as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema in luarea de pilule anticonceptionale si care anume le-ati recomanda in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat
Dana
2 comentarii
Dintre pilulele contraceptive este preferabil sa luati, cu avizul medicului dv, Exluton.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 3contraceptiv potrivit
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 5Yasmin sau Microgynon - sunt foarte nehotarata
- 3anticonceptionale yasmin URGENT
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 2Prima zi de anticonceptionale
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 7intrerupere jeanine
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 19melleva 35
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 10o pastila minus
- 1Diane 35 sau Melleva 35?
- 0Anticonceptionalele Meleva 35 scoase de pe piata
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile
- 4Sarcina?
- 0Escapelle peste sarcina deja instalata
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: