Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?

Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu folosirea anticonceptionalelor la aceata varsta.
Am 38 de ani, sunt nefumatoare, stare de sanatate buna, fara probleme serioase, analizele de sange in parametri. De asemenea mentionex ca sunt casatorita si am un copil de 12 ani.
Tinand cont ca nu doresc folosirea steriletului, as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema in luarea de pilule anticonceptionale si care anume le-ati recomanda in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat
Dana
Am 38 de ani, sunt nefumatoare, stare de sanatate buna, fara probleme serioase, analizele de sange in parametri. De asemenea mentionex ca sunt casatorita si am un copil de 12 ani.
Tinand cont ca nu doresc folosirea steriletului, as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema in luarea de pilule anticonceptionale si care anume le-ati recomanda in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat
Dana
2 comentarii

Dintre pilulele contraceptive este preferabil sa luati, cu avizul medicului dv, Exluton.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Trebuie sa fac pauza?
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 42Yasmine - sfaturi
- 5yasmine - am nevoie de un sfat
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 4anticonceptionalele sunt daunatoare?
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 6cum iau anticonceptionale?
- 13contact sexual neprotejat?
- 5ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 2de cand este indicat sa incep anticonceptionalele
- 3Am inceput gresit tableta de anticonceptionale
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: