am ajuns la capatul puterii

13-01-2009
geraldine
Nu este medic/terapeut
geraldine
Nici nu stiu cu ce sa incep.am 32 de ani si ma duc cu groaza la stomatolog cam de 14 ani!Desi mi-e frica adica foarte frica mai bine zis, , alunec" spre fobie, ma duc totusi.Am avut parte doar de medici care au considerat ca totul trebuie scos.Am suportat dureri mari, doar la ideea ca mai putin si o sa treaca.Nu a fost sa fie asa.actualmente mai am sus 4 bonturi pe care am o lucrare de 8, iar jos lipsesc maselele.Tin sa precizez ca lucrarea (desi e de portelan)o schimb acum a 4 oara.Ultima oara am fost acum o luna la stomatolog.M-i s-au scos doi dinti din fata unde a fost facuta rezectie.Ca sa poata prinda lucrarea mi-a scos nervul la caninul de langa, l-a pilit si la final imbracat.Caninul, sanatos!iar acum dupa o luna, la canin din nou durerile atat de bine cunoscute mie!Din nou Antibiotic!nu mai pot!am luat zeci si zeci de antibiotice in ultimii 4 ani!Acum 3 ani jumate a venit pe lume fetita mea mai repede cu 4 luni cu o greutate de 500 de grame.Din ce cauza?antibiotice date de stomatolog pentru infectii cauzate de dintii de sub lucrare!am stat 4 luni cu ea la terapie intensiva in ulm-germania.ne-a ajutat dumnezeu si e sanatoasa.mi-as mai dori un copil!Ce sa fac!implor sa ma ajute cineva cu o adresa, un medic, un sfat.orice!(sunt din timisoara).va multumesc din suflet si va doresc sanatate
4 comentarii
0
18-01-2009, ora 20:39
geraldine
Nu este medic/terapeut
geraldine
as dori un raspuns.va rog!dupa cum v-am spus desi m-i s-a facut rezectie apicala la 2 dinti aprox dupa 8 luni mi-au fost extrasi.la caninul cel sanatos care mi-a fost pilt+nervul scos, am facut din nou infectie, am luat din nou antibiotic.va trebui din nou rezectie?si daca va trebui extras?precizez din nou ca mai am doar 4 bonturi sus:(.(lucrarea este din ceramica si o schimb acum a 4 oara in 4 ani).imi doresc un copil, ce o sa fac daca fac infectie si raman insarcinata?nu mi-as dori la 32 de ani sa ajung la proteza.am avut mereu grija de dantura mea:(.multumesc anticipat pentru raspunsuri.
0
19-01-2009, ora 00:07
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Buna ziua! Imi pare rau, este ingrozitor ce povestiti. Din pacate nu cunosc nici un medic stomatolog in Timisoara (eu sunt din Bucuresti). Ce va pot recomanda este sa mergeti la facultatea de stomatologie si sa solicitati o consultatie la seful catedrei de Implantologie (daca nu ma insel este Prof. Bratu). Sunteti tanara si cred ca ar fi cea mai buna solutie pt dvs. Numai bine!
0
22-02-2009, ora 18:58
coca1955
Nu este medic/terapeut
coca1955
buna ziua imi pare rau pentru situatia dvs.
eu cel putin am avut problemecu dantura de cind ma stiu dar din cauza lipsei de calciu
la dvs este o alta problema faceti mereu infectie ar fi bine mai intii sa faceti radiografie la toti dintii
sa vedeti de unde provine aceasta infectie ca daca va duceti la implant daca aveti probleme cu gingia
nu este o solutie va costa si prea mult dar macar sa fiti sigura ca merita banii
la rew si sa auzim numai de bine ca va rezolvati problema
0
22-02-2009, ora 19:31
geraldine
Nu este medic/terapeut
geraldine
buna seara.multumesc pentru raspunsuri.mda, ce sa va mai spun?!radiografii am tot facut in ultimii ani...mereu, o multime.nopti intregi pe internet sa gasesc un raspuns de care sa ma pot agata.La radiografii nu se vede nimic, pana in momentul in care apare infectia.Si apoi ori m-i se desfac din nou canalele, ori m-i se da trimitere ptr rezectie apicala.de aceea simt ca nu mai pot deoarece pana si dupa rezectie apicala mi-au fost extrasi dinti.Problema este ca locuiesc in germania, nu pot f des sa merg in tara pentru controale.Merg si aici cand nu se mai poate, ultima rezectie a fost facuta aici.La scurt timp dupa am plecat in tara DOAR pentru a merge la stomatolog.Alta lucrare, alte dureri, extractii..samd.Cu o noua lucrare m-am intors inapoi conviinsa fiind ca acum e totul ok.la nici o luna din nou infectie, din nou antibiotic.As fi pregatita oricand sa ma intorc din nou, daca as sti ca m-ar putea cineva ajuta!!voii incerca cat de curand sa urmez sfatul domnului dr Ivan si sa obtin o programare la Prof.Dr.Bratu.Eventual ma poate ajuta cineva cu un alt sfat.va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: