am ceva?
buna, acu vreo 3 luni am fost racita, am tusit f rau, din 2 in 2 minute sa nu exageres teseam, mai ales noapte, o saptamana a durat asta, tin sa entionez k am luat numai sirop, sirop de pin, altcv nu am luat ptr k nu am fost la doctor, ca ma gandeam ka imi trece, dupa o saptamana de tusit intr-una celelalte zile au fost mai "usoare", adik nu mai tuseam asa rau si asa de des, cu timpul mi-a trecut, iar acu atunci cand rad sau vorbesc mai tare ma inec si tusesc de nu mai pot, nu stiu de ce, acu ceva timp m-am trezit nopatea din somn incecand sa trag aer, parca cineva ma sufoca si nu mai aveam aer, asta mi s-a intamplat de vreo 4 ori, faceam f urat.si acu de fiecare data cand rad sau vorbesc un pic mai tare ma inec si imi vine sa tusesc.va rog dati-mi un sfat...
ma gandesc k poate fi din cauza racelii, ptr ka nu am tratato cum trebuie.nu stiu.va rog dati'mi un sfat.
Va multumesc!
ma gandesc k poate fi din cauza racelii, ptr ka nu am tratato cum trebuie.nu stiu.va rog dati'mi un sfat.
Va multumesc!
3 comentarii
Boala nu s-a vindecat si a evoluat si ar fi bine sa consultati cat mai repede un medic homeopat caci aceste simptome sunt bine cunoscute in homeopatie si pot fi vindecate pe deplin. Medicina clasica din pacate nu poate si nu stie sa vindece asa ceva.
0
08-08-2009, ora 20:15
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Cu siguranta ati ramas cu o insuficienta respiratorie pe fondul netratarii corespunzatoare. Consultati un medic pneumoftiziolog/orl-ist sau un terapeut (homeopta, fitoterapeut etc.) care sa va recomande ce sa faceti pt. a scapa de starile neplacute pe care le aveti.
Medicina clasica incearca sa vindece, de multe ori reuseste, cu reactii adverse sau fara, dar depinde de fiecare organism. Orice om este liber sa aleaga catre ce ramura a medicinii se indreapa, catre alopatie (cea clasica) sau catre cea complementara, care trateaza si cazua si efectul. Decizia este a dvs., important este sa consultati un medic.
Toate cele bune!
Medicina clasica incearca sa vindece, de multe ori reuseste, cu reactii adverse sau fara, dar depinde de fiecare organism. Orice om este liber sa aleaga catre ce ramura a medicinii se indreapa, catre alopatie (cea clasica) sau catre cea complementara, care trateaza si cazua si efectul. Decizia este a dvs., important este sa consultati un medic.
Toate cele bune!
Alte subiecte recente din această secțiune: