Am Colon Iritabil
Salut. Am 16 ani, fac sport iar in luna februarie am fost diagnosticat cu colon iritabil. Simt o durere ingrozitoare in partea stanga atunci cand alerg, sub coasta. Alerg cam 400-500 de metri si incepe durerea. Cand stau nu simt nicio durere. Ma constip des. Iau supozitoare atunci cand ma constip si isi fac efectul foarte bine. Vreau, daca doriti, sa imi recomandati un meniu cu ce sa mananc sau sa imi spuneti ce medicamente sa iau. Pace !
2 comentarii
Cineva din familie a folosit pentru sindromul colonului iritabil o cură cu argilă şi i-a reglat tranzitul intesinal pentru o vreme. Acum vrea să reia cura.
Se vindea în farmacii argila. Acum văd că se vinde şi pe internet. Am verificat şi am dat de un inginer din Alba Iulia care comercializează argila la preţul de 70 lei două kilograme, cu tot cu taxele de curierat.
Sper să-ţi fie de folos şi să nu te mai deranjeze problema asta.
Se vindea în farmacii argila. Acum văd că se vinde şi pe internet. Am verificat şi am dat de un inginer din Alba Iulia care comercializează argila la preţul de 70 lei două kilograme, cu tot cu taxele de curierat.
Sper să-ţi fie de folos şi să nu te mai deranjeze problema asta.
Mai există pentru sindromul colonului iritabil capsulele cu ulei de mentă care se dizilvă doar în intestin (enterosolubile). Ele au fost testate clinic şi au dovedit că funcţionează pentru unii pacienţi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12constipatie cronica
- 198este cancer de colon la ce va scriu mai jos??va rog urgent
- 3Colon Cleanser functioneaza? Vreau sa il cumpar. Rog raspuns
- 21dureri in partea stanga jos
- 18Colon iritabil, ulcer, colecist sau toate la un loc?
- 33Cancer de colon, metastaze ficat si plamani
- 3Durere in partea dreapta la colon
- 2Dieta pentru colonul iritabil
- 1919 ani, SCI sau cancer de colon?
- 6Durere de abdomen.. au trecut luni bune si durerea tot persista
- 3Scaune foarte dese dupa operatie la colon
- 6Dupa operatia de tumora de rect..adenocarcinom diferentiat al colonului invadand peretele in totalit
- 3Colon iritabil sau colon iritat?
- 14A fost operata de neoplasm de colon ascendent hemoragic
- 6probleme cu colonul?
- 2colon iritabil cu diaree rebela
- 4Chiar este colon iritabil?
- 0Sindrom diseptic ulceos?
- 6Medicația psihotropă agravează simptomele colonului iritabil?
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Colonul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: