Am Colon Iritabil

Salut. Am 16 ani, fac sport iar in luna februarie am fost diagnosticat cu colon iritabil. Simt o durere ingrozitoare in partea stanga atunci cand alerg, sub coasta. Alerg cam 400-500 de metri si incepe durerea. Cand stau nu simt nicio durere. Ma constip des. Iau supozitoare atunci cand ma constip si isi fac efectul foarte bine. Vreau, daca doriti, sa imi recomandati un meniu cu ce sa mananc sau sa imi spuneti ce medicamente sa iau. Pace !
2 comentarii

Cineva din familie a folosit pentru sindromul colonului iritabil o cură cu argilă şi i-a reglat tranzitul intesinal pentru o vreme. Acum vrea să reia cura.
Se vindea în farmacii argila. Acum văd că se vinde şi pe internet. Am verificat şi am dat de un inginer din Alba Iulia care comercializează argila la preţul de 70 lei două kilograme, cu tot cu taxele de curierat.
Sper să-ţi fie de folos şi să nu te mai deranjeze problema asta.
Se vindea în farmacii argila. Acum văd că se vinde şi pe internet. Am verificat şi am dat de un inginer din Alba Iulia care comercializează argila la preţul de 70 lei două kilograme, cu tot cu taxele de curierat.
Sper să-ţi fie de folos şi să nu te mai deranjeze problema asta.

Mai există pentru sindromul colonului iritabil capsulele cu ulei de mentă care se dizilvă doar în intestin (enterosolubile). Ele au fost testate clinic şi au dovedit că funcţionează pentru unii pacienţi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Daca sunt operata de neoplasm colon, pot lua Colonix?
- 17am nevoie de un tratament pt. colon iritabil
- 4cancer de colon?
- 5Sindrom colon iritabil, informatii
- 4Colon iritabil - diaree
- 33Cancer de colon, metastaze ficat si plamani
- 30Colon iritabil - tratament naturopat
- 16Dupa operatie acuza dureri abdominale... este grav?
- 4cancer de colon
- 5greata permanenta indiferent daca mananca sau nu...
- 2colon iritabil cu diaree rebela
- 2Amitripilina si xanax
- 2Probleme colon
- 1Durere in partea stânga sub coaste dar și in partea dreapta
- 0Colon iritabil
- 6Probleme la Stomac - dureri, bufeuri, gaze
- 1Intestinul iritabil si tahicardia?
- 41Cum mergeti mai departe?
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Colonul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: