am de circa 2 ani colon iritabil
Buna ziua!
Sunt baiat am 17 ani 1.71 si 55 kg.vreau sa va spun ca am de circa 2 ani colon iritabil iar simptomele le tin cat de cat sub control problema este ca nu prea pot sa ma ingras.
In ultimul an m-am ingrasat doar vreo 4-5 kg credeti ca e de la boala?
Sunt baiat am 17 ani 1.71 si 55 kg.vreau sa va spun ca am de circa 2 ani colon iritabil iar simptomele le tin cat de cat sub control problema este ca nu prea pot sa ma ingras.
In ultimul an m-am ingrasat doar vreo 4-5 kg credeti ca e de la boala?
1 comentarii
Eu am avut Sindromul de colon iritabil. S-a vindecat din ziua in care am inceput sa beau lapte de capra Puleva in Spania. Am baut cam 1-2 luni. De atunci nu a mai aparut.
Incercati ce tipuri de lapte de capra sunt in Romania. Sunt suficiente 1-2 pahare pe zi. Numai sa gasiti tipul care vi se potriveste.
Pentru pofta de mancare incercati cura de polen 7 saptamani, o lingurita pe zi. Se vad rezultatele in timp. Polenul se tine la congelator pt pastrarea proprietatilor si se pune sub limba. Se lasa sa se topeasca si apoi se inghite.
Incercati ce tipuri de lapte de capra sunt in Romania. Sunt suficiente 1-2 pahare pe zi. Numai sa gasiti tipul care vi se potriveste.
Pentru pofta de mancare incercati cura de polen 7 saptamani, o lingurita pe zi. Se vad rezultatele in timp. Polenul se tine la congelator pt pastrarea proprietatilor si se pune sub limba. Se lasa sa se topeasca si apoi se inghite.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cancer de colon: cauze, prevenire
- 2In timpul sarcinii s-a ingrasat foarte mult, ce sa faca sa slabeasca?
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 11probleme de colon
- 3cancer de colon... exista sanse sa apara la ex biopsic o tumora benigna?
- 12sa fie cancer la colon?
- 13dureri de colon?
- 0sunt prea slaba!!!
- 9colon iritat
- 9Durere in partea dreapta abdominala
- 1Luarea in greutate!
- 3vitamina B 12 stimuleaza pofta de mancare?
- 4am nevoie de ajutor! colon spastic cu constipaţie şi megacolon
- 17Cred ca boala colonului iritabil!
- 3Colon iritabil sau ceva mai grav?
- 0Bună seara sau Bună dimineața!
- 0Sindrom diseptic ulceos?
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 0Colon iritabil
- 5Colon iritabil sau poate fi ceva mai grav
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Colonul ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: