Am devenit infertila?
Iau anticonceptionale de cca 5 ani, iar acum as vrea sa le opresc pt a face un bebe, dar ginecologul meu zice ca este posibil sa fi devenit sterila...a mai zis si ca trebuie sa astept cateva luni (fara anticonceptionale)pana sa incerc sa raman, pentru ca daca as ramane insarcinata acum copilul meu v-a fi malformat sau nu voi putea tine sarcina.
Nu stiu ce sa mai inteleg si nici ce sa fac, eu si sotul meu ne dorim tare mult un bebe si il dorim cat mai repede...DOMNILOR DOCTORI, VA ROG, AM NEVOIE SA STIU CE POT FACE, SUNT DESTUL DE SPERIATA, CHIAR VREAU UN BEBELUS!
Nu stiu ce sa mai inteleg si nici ce sa fac, eu si sotul meu ne dorim tare mult un bebe si il dorim cat mai repede...DOMNILOR DOCTORI, VA ROG, AM NEVOIE SA STIU CE POT FACE, SUNT DESTUL DE SPERIATA, CHIAR VREAU UN BEBELUS!
2 comentarii
contează ce anticoncepţionale aţi folosit, dacă aţi făcut pauze în aceşti 5 ani (în afară de pauzele de 7 zile normale între folii), momentan aşteptaţi într-adevăr minim o lună- două pentru reglarea ciclului şi revenirea menstruaţiilor la normal. puteţi eventual să încercaţi şi un tratament naturist de detoxifiere al organismului. apoi puteţi începe să încercaţi să faceţi copilul, eventual o serie de analize hormonale- dar astea numai după revenirea menstruaţiei la normal. contează şi în ce fel era menstruaţia în timpul tratamentului cu anticoncepţionale- cât dura, cât era cantitativ etc. dacă mai puteţi să mi daţi detalii sau altceva încerc să vă mai ajut cu informaţii, lăsaţi-mi un mesaj.
In primii 3 ani am folosit Rigevidon, dar la un momentdat am inceput sa am secretie mamara si medicul mi le-a schimbat cu janine, pe care le-am luat 1 an, dupa care am vrut sa fac o pauza, dar la scurt timp mi-a aparut din nou chist ovarian, iar de atunci iau meleva, care sunt foarte bune, am ciclu normal, regulat, fara dureri, in cantitati normale, iar ca durata 4 zile.Pauze nu am facut, cum am zis, am incercat dar imi apare chist ovarian, acesta este si motivul pt care mi s-au prescris de la bun inceput anticonceptionale.Va multumesc pt raspuns!
Alte subiecte recente din această secțiune: