Am ficatul mărit. Simt durere si intepaturi

06-04-2020
cristina0321
Nu este medic/terapeut
cristina0321
Buna dimineata ! Am hipermegalie am luat soirulina, armurariu, silimarina si tot degeaba. Cred ca am pietre la fiare deși la ecograf nu se vad. As dori sa iau ursofalk pentru a le elimina daca tot sunt acolo.
Mi s a prescris si zinc, vitamina C si D si omega3 dar degeaba.
Mănânc ceapă, usturoi etc orice sa l detoxific.
Ce este de facut? As dori sa incerc si omacor
3 comentarii
2
12-04-2020, ora 17:49
nicu01linux
Nu este medic/terapeut
nicu01linux
cristina, iti recomand sa citesti cartea asta: Scapa de pietre la ficat si fiere, de Andreas Moritz.
succes
0
12-04-2020, ora 18:03
TeoSofia
Nu este medic/terapeut
TeoSofia
Eu am facut cura din cartea lui Andreas Moritz si am eliminat pietrele de la fiere.
Super cura!
0
19-04-2020, ora 12:21
Terapeut Eva
Medicina naturista, complementara, alternativa, Arad
Terapeut Eva
Buna ziua, daca s-a ajuns la un asemenea diagnostic, trebuie sa faceti o detoxifiere, deparazitare apoi va raspunde ficatul la tratament.Va recomand in prima etapa Paraprotex, Pure Yucca apoi in etapa a doua vedem ce va ajuta cel mai mult.Am nevoie de mai multe informatii.Grupa sanguina, vicii, varsta. Daca doriti sa incepem, scrieti-mi
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modificările genetice ar putea reprezenta cauza bolii ficatului gras la persoanele cu o greutate și dietă optime
  • Noi descoperiri în domeniul patogenezei și terapiei bolilor hepatice cronice
  •