Probleme la ficat

va multumesc din inima.
cu consideratie
marian stoica

Ficat: lob stang - diametrul antero-posterior 6 cm.
lob caudat - diametru antero-posterior 1, 5 cm
lob drept - diamentrl prerenal 15, 4 cm - crescut.
Prezinta contur net, margine inferioara rotunjita, ecostructura neomogena, moderat hiperecogena cu minima atenuare - aspect de steatoza incipiente. Fara procese localizate intrahepatic sau dilatatii de cai biliare intrahepatice.
Si a doua ecografie abdominala si pelvis am facut-o pe data de 9 decembrie si scrie urmatoarele:
Ficat: Contur regulat.
Dimensiuni Lob drept: prerenal: 134 mm, AP : 110 mm
Lob stang : AP:68, 5 mm Cranio-Caudal:70 mm
Lob caudat: 18, 8 mm
Ecostructura: fin granulara, discret hiperecogena. In segmentul IV in imediata vecinatate a vezicii biliare formatiune rotunda bine demilitata 10/10 mm-chist hepatic esential.
Retea vasculara: normala
Cai biliare intrahepatice: nedilatate.
Astea sunt rezultatele ambelor ecografii desre ficat. Vreau sa mentionez ca am varsta de 39 de ani si 6 luni, si in urma cu 31 de ani, cand aveam varsta de 9 ani am avut hepatita dar nu mai stiu ce fel, si atunci am fost internat 2 saptamani la spitalul Colentina.
Am facut si analizele de sange pentru depistarea hepatitei B si C in sange si au iesit negative, am facut de 2 ori aceste analize la un interval de 9 luni la 2 laboratoare diferite.
Ce inseamna aceste rezultate la aceste 2 ecografii ?
Vreau sa mai mentionez ca eu am probleme si cu stomacul am facut in urma cu 13 ani in 2004 un examen cu tranzit baritat si medicul radiolog mi-a spus ca am ulcer si atunci m-amintrebat daca fumez si i-am spus ca da, si apoi m-am intrrs cu acel rezultat la medicul de familie si am unrmat un tratament cu omez, si am tinut regim si am renunat la fumat un an si jumatate din 2004 pana in 2005 si apoi cand m-am angajat m-am luat iar de fumat, probabil de la anturaje cu cei care lucram.
De anul trecut am renunat la fumat si am facut 2 endoscpii digestive superioare si o colonoscopie. La cele 2 endoscopii repetate la un interval de 4 luni, si mi-au mi-au scris gastrta eritematoasa si am urmat niste tratamente cu omeprazol si gastrofait, si la a doua endoscopie mi s-a luat un fragment pentru biopsie si mi-au depistat Helocobater Pylori, si am urmat un tratament cu antibiotice timp de 10 zile.
De vreo 3 luni, simt in fiecare zi cum intestinele sau stomacul imi chiore si fac zgomot, si am o senzatie de foamesi simt si o durere sau arsura (nu stiu cum sa o numesc) in capul pieptului de la drepta la stanga si apoi inversin capul pieptului, si in alte zile aceste dureri coboara maio jos., si dupa ce mananc se polesc, apoi iar incep sa ma doara.
Si de 2 saptamani simt si un gust ciudat in gura cred ca este un gust amar, si in anumite zile tusesc cand vorbesc, simt si o senzatie de sufocare si ameteala, se simt si niste stari de lesin ce pleaca din capul pieptului si am si niste senzatii de somnolenta si ameteli la cap. Nu stiu ce ar insemna toate aceste simptome.
Eu anul trecut am descoperit si valorile mari ale TSH, si am fost diagnosticat cu hipotiroidism.
Oare as putea sa scap de aceste simptome ?
Va multumesc !
cu consideratie
Marian Stoica

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 5ficat marit cu pete de grasime
- 7gamma GT hepatosteatoza
- 12ficat marit
- 2steatoza hepatica grad 2
- 8Steatoza hepatica, diagnostic pus cu 3 ani in urma
- 0atrezie de cai biliare
- 1Bilirubina in urina
- 1Bilirubina marita
- 3sifor contra steatoza hepatica
- 3Ficat mărit sau hepatita
- 3Ficatul marit, durere sub coasta
- 1TGO si TGP marit
- 7Steatoza hepatica severa (S3)
- 0Bilirubina directa-ser / Bilirubina urina
- 0Steatohepatita
- 3Tgo/ast 42, 07 copil 1 an si 8 luni
- 1Ce boala de ficat pot avea?
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 1Am gastrita, colon iritabil si steatoza la ficat, si de 8 ani au aparut gastrita si ci!
Mai multe informații despre: Steatoza hepatica ficatul marit investigatii paraclinice hepatice si biliare