Discuții despre ficatul marit

23 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
3 mesaje
141 vizite
Am ficatul mărit. Simt durere si intepaturi
Autor: cristina0321
Ultimul răspuns: 19-04-2020 12:21, postat de terapeutulnaturist

Buna dimineata ! Am hipermegalie am luat soirulina, armurariu, silimarina si tot degeaba. Cred ca am pietre la fiare deși la ecograf nu se vad. As dori sa iau ursofalk pentru a le elimina daca tot sunt acolo. Mi s a prescris si zinc, vitamina C si D si omega3...

0 mesaje
275 vizite
Leucocite crescute
Autor: Sylvys
Postat la data: 17-03-2020

Bine v-am gasit!Sotul meu a fost diagnosticat recent cu diabet zaharat tip 2 in urma mai multor controale, a fost gasit cu acid uric marit, ficat marit si gras.A inceput sa tina regim alimentar si ia medicamente pt diabet.De ceva vreme are niste dureri / crampe in zona abdomenului inferior,...

0 mesaje
146 vizite
Ficat marit
Autor: Moraru Costin
Postat la data: 17-01-2020

Buna ziua am efectuat un tomograf si mia iesit ficatul marit 190mm cat de grav este si ce ar putea fi, mentionez ca transaminazele sunt normale, va multumesc.

0 mesaje
102 vizite
Ficat marit copil 9 ani
Autor: Lia11
Postat la data: 03-12-2019

Concluzie eografie copil 9 ani: ficat la limita normala superioara. Ecografia facuta la 7 ani nu indica nimic suspect. Comparand dimensiunile ficatului din cele doua ecografii se pare ca este dublu in prezent. Acest aspect este grav? La consult medical nu s a detectat nimic Testele de sange sunt in limite normale Cu...

8 mesaje
2778 vizite
Probleme la ficat
Autor: ioana antoanela
Ultimul răspuns: 13-08-2019 17:48, postat de Alde

Bună ziua! Soțul meu in vârstă de 49 de ani a făcut o serie de analize iar valorile modificate sunt la TGO: 73 ( max. 37 ), colesterol: 234 ( max. 200 ), glicemie: 113 ( max. 100 ) și trigliceride: 189 ( max. 160 ). La echograf i-a iesit...

12 mesaje
5518 vizite
ficat marit
Autor: krina.b
Ultimul răspuns: 21-06-2019 14:44, postat de Flory777

sotul meu are 30 de ani si la varsta lui are ficatul marit, diagnosticat cu steatoza hepatica.In prezent ia silimarina. In urma unor analize recente are TGO- 70, TGP- 50, sideremie- 39, 24.Tomografia abdominala arata -ficatul are aspect steatozic, lob stang cu diametrul transvers 12 cm, lob drept cu diametrul...

0 mesaje
610 vizite
Cauza Hepatomegaliei? Rog Interpretare rezultate
Autor: Corina Nenisca
Postat la data: 11-02-2019

Buna ziua, Ma confrunt de aproximativ 2 ani de zile cu o durere in partea stanga a abdomenului localizata sub sanul stang, cu dureri resimtite si in piept, balonare permanenta si luare in greutate indiferent de dieta si alimentatie si sport. Mentionez ca am 29 ani 1.75 si 74...

0 mesaje
955 vizite
Ficatul marit si regimul alimentar
Autor: sandel2000
Postat la data: 25-08-2018

In urma unui ecograf s-a constatat ca am ficatul foarte marit. Urmez un tratament pe baza de Liv.52 si Essentiale Forte. Pe ce alimente ar trebui sa ma axez foarte mult pentru a nu forta ficatul foarte tare si ce ar trebui sa mananc in mod special dimineata? Mentionez ca mi...

0 mesaje
592 vizite
Bebe 4l1s - ficat marit
Autor: alyce03
Postat la data: 14-02-2018

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: Bebe 4l1s alaptat exclusiv, ieri am fost la eco transfontanelara si daca tot ne aflam acolo am decis sa ii facem si eco abdominala. La eco abdominala ni s-a spus ca bebe are lob drep ficat 89mm fata de...

8 mesaje
6057 vizite
Dureri, intepaturi si mancarimi in zona ficatului
Autor: Razvan97
Ultimul răspuns: 02-10-2015 17:14, postat de anamariaf

Buna ziua ! Am 17 ani si am si eu o problema, am facut hepatita a acum 4ani si de un an am avut niste dureri in zona ficatului, am facut analize si mi-a iesit ca am ceva marit, habar nu am cum se numeste, mama mea a discutat mai...

3 mesaje
4282 vizite
Ficatul marit, durere sub coasta
Autor: Sklton
Ultimul răspuns: 22-03-2015 17:06, postat de clara_p

Salut !. De ieri am o durere sub coasta in partea stanga. Ma doarte mai mult atunci cand respir, si am o respiratie foarte greoaie. Din toamna pana acu m-am ingrasat cu 16kg, in prezent am aproximativ 80kg. Inaltime: 1.60

3 mesaje
4945 vizite
Ficat mărit sau hepatita
Autor: mirel24
Ultimul răspuns: 20-01-2015 10:25, postat de mirel24

Glucoza-72, media 75-110. TGP(ALT)-52, media 10-41. Creatinina serica-0, 8, media0.9-1.3. PLT-142 media 150-500. Sunt valori normale?Va rog sa imi spuneti dacă ar trebui sa mă ingrijorez.multumesc.Mirel

7 mesaje
6442 vizite
ficat marit, colecist marit si splina
Autor: magda_ig2212
Ultimul răspuns: 14-11-2013 22:31, postat de magda_ig2212

Buna ziua.Ma numesc Magdalena si v-am scris mai devreme si despre stomac dar am vrut sa nu le incurc si de aceea v-am scris separat.Mi-am facut si o ecografie generala abdominala si mi-a reiesit ca am ficatul marit, colecistul marit cu forma alungit, cudat corporeal si infundibular cu pereti subtiri.Splina...

0 mesaje
3621 vizite
stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
Autor: ioana aziza
Ultimul răspuns: 08-08-2013 15:22, postat de Cristian C

Buna ziua, de aprox 4 zile ma lupt cu o diaree groaznica, iar de aprox 1 sapt am un gust amar incontinuu. Cand ies afara am o stare de ameteala si simt cum imi este cald, transpir de nedescris desi este racoare.! Am 25 de ani, ultimele analize le-am facut...

6 mesaje
4257 vizite
posibil cancer stomac?
Autor: isabelac
Ultimul răspuns: 27-04-2013 23:56, postat de RaulDuke

Buna seara, am o problema cu tatal meu, care in prezent este internat pentru investigatii. Era palid, slabise destul de mult in ultimele doua luni si in urma analizelor, are o anemie puternica, nivelul hemoglobinei fiind sub 10. Pana acum, in spital i s-au facut investigatii precum colonoscopie, endoscopie, care...

10 mesaje
6145 vizite
Problema la ficat
Autor: alina_ro
Ultimul răspuns: 11-08-2012 21:40, postat de geo88

Buna ziua, ma numesc Valentina, am 41 de ani, 80 kg, si 1, 50 inaltime Am fost diagnosticata la un examen ecografic abdominal cu "Ficat marit cu ecogenitate crescuta, omogena".Restul analizelor, splina, fiere, pancreas, rinichi sunt normale. Colesterolul l-am facut in 2007 si nu am urmat nici un tratament si nici...

6 mesaje
2824 vizite
CMV la bebelus... Ajutor!
Autor: v.corina
Ultimul răspuns: 14-11-2011 20:24, postat de papushyka

Buna ziu! am un copil de 8 luni si am dat analiza la CMV si a iesit ca are IGM negativ si IGG pozitiv. Are probleme cu dezvoltarea:nu sta inca, nu se tirie, imi e frica ca nu se va dezvolta. Ficatul este putin marit si sau depistat depuneri de...

6 mesaje
1173 vizite
ficat marit, stomacel matit si rinichiul stang marit la copilas de un an si 10 luni
Autor: andrei gabriel
Ultimul răspuns: 27-10-2011 21:42, postat de CSerban

buna seara sunt un tatic disperat sa isi ajute copilasul de 1, an si 10 luni pe care il cheama andrei gabriel, va rog ajutati-ma, sun foarte disperat din cauza ca copilasul meu a fost diagnosticat cu:ficat marit, stangul 112mm-dreptul 58mm, stomacel marit, si rinichiul stang marit, spuneti-mi va rog...

5 mesaje
8724 vizite
ficat marit cu pete de grasime
Autor: balo reka
Ultimul răspuns: 23-04-2011 09:09, postat de rodykvalentina

Este tratat cu medicamentul SILIMARINA comprimate. Intrebarea mea este daca tratamentul este corect si daca in simptomele acestei boli se incadreaza ca pacientului ii este somn, nu are chef.

0 mesaje
1342 vizite
am ficatul marit de la nastere, ce as putea face?
Autor: COLUMBUSSPART
Postat la data: 05-10-2010

salut! problema mea este ca ficatul este marit de la nastere iar cind vreau sa fug numi pot permite, as vrea tare mult sa pot sa stiu care ar fi recomandatie???eu totusi iubesc foarte mult bodybildingul adica sami fac masa musculara si vreau sa-l practic mereu, va rog spuneti-mi:daca nu pot...

7 mesaje
1648 vizite
Am ficatul marit, iar in trecut am avut hepatita B
Autor: ANA SULEC
Ultimul răspuns: 25-03-2010 14:59, postat de stefan nina

Am ficatul marit, am avut in 1984 hepatita B, nu am tratat-o, iar acum analizele mi-au iesit foarte prost:hematite 3.81, basofile 0.10, alte basofile 0.01, glucoza 113, GOT(AST) 56, GPT(ALT)131, GGT 249, colesterol 317, am program sa fac un eco luna ianuarie iar doctorita a zis ca am piatra la...

2 mesaje
736 vizite
diskinezie biliara, ficat putin marit copil
Autor: michaela2007
Postat la data: 06-09-2008

fiica mea are 8 ani si in urma unor analize am depistat ceea ce am spus in titlu:diskinezie biliara(bila lenesa) si ficatul marit, dar totusi in limite normale.Am inteles ca trebuie un regim, fetita ia No-Spa de 2/zi inainte de mese, Liv 52 ca detoxifiant si protector al ficatului.Intrebarea mea...

3 mesaje
1565 vizite
hepatita cronica persistenta + ficat usor marit
Autor: mymy
Postat la data: 11-12-2007

am hepatita cronica persistenta, un ficat usor marit.la ultimele analize, tgp-21, globule albe-4, 49mii, neut-42, 7%, gr-3, 28mil, hb-10, 7g/dl, trombocite-108 000.colesterol 329.ce investigatii ar mai trebui facute, si daca dg este corect, avand in vedere ca ma simt din ce in ce mai rau, mai obosita? va multumesc

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.