Am iesit de sub protectia anticonceptionalelor?

Aseara am luat anticonceptionalul la ora 22.30 si in jurul orelor 00.00 am avut niste dureri abdominale crampe, mai exact pe la ora 3.30 am avut scaun apos. Este posibil ca pastila sa nu-si fi facut efectul si sa ies de sub protectie? Este pastila din ultima saptamana a blisterului. Va multumesc anticipat
3 comentarii

Da, este posibil ca pilula sa nu-si fi facut efectul. Dar, fiind vorba de o pilula din ultima saptamana, acest lucru nu are mare importanta, deci considerati ca nu ati iesit de sub protectie.

Multumesc frumos de raspuns, domnule doctor! Insa, ati reusit sa ma bagati in sperieti. Nu stiu cum sa reactionez ca sa nu se instaleze sarcina peste anticonceptionale. Vineri ar trebui sa iau ultima pastila si marti sa-mi apara menstruatia... Din cate am citit pe prospect, la omiterea unei pastile din ultima saptamana, ar trebui sa nu mai fac pauza de 7 zile si sa incep direct o folie noua, sau sa iau inca o pastila acum pe langa cea de azi. Nu prea stiu cum sa reactionez...

Reactionati ca si cand episodul nu ar fi avut loc. Prin urmare, incepeti noul blister in ziua obisnuita.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 2am 18 ani si as vrea sa folosesc alta metoda de contraceptie, ce imi recomandati?
- 2metoda contraceptiva...
- 24In cazul unui endometru subtire este recomandat tratament contraceptiv?
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 2protectia pilulelor in caz de voma
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 11metoda coitul intrerup = sarcina?
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 4Conceptia si apa termala
- 0pauza in contraceptie
- 9as vrea sa imi schimb pilula contraceptiva
- 2Rog informatii despre Evra, plasturele contraceptiv
- 5Metoda potrivita care ar fi ?
- 28Anticonceptionale pe langa alte metode de contraceptie!
- 2Schimbarea datei menstruatiei cu ajutorul pilulelor contraceptive
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
- 7contraceptie raspuns urgent
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: