Am intarziat cu pastila

09-03-2010
gabitzzza
Nu este medic/terapeut
gabitzzza
Buna ziua. Am si eu o mica problema am inceput vinerea trecuta (5 martie) prima folie de logest.. si in mod normal iau pastila la 18.00 astazi am luat-o la 18.45 si maine o voi lua normal la 18.00 vroiam sa stiu daca mai pot avea cintact sexual neprotejat cum trebuia dupa 7 zile sau nu ? Va multumesc mult
5 comentarii
0
10-03-2010, ora 15:41
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Vezi daca nu ai citit prospectul ala.. problema e atunci cand depasesti cele 12 ore. asa la cateva minute, cateva ore, nu se intampla nimic, poti avea contact linistita. sper sa le fi luat in prima zi de ciclu, cand le.ai inceput, e mai "preferabil". :)
0
10-03-2010, ora 21:08
gabitzzza
Nu este medic/terapeut
gabitzzza
da din prima zi le-am inceput... mie mi-a venit menstruatia in noaptea joi spre vineri si prima pastila am luat-o in ziua de vineri la ora 18.00 ca altfel nu aveam cum ca in acea noapte mi-a venit. In alta ordine de idei m-ar interesa daca am vreo restrictie la ceva intelesesem de antibiotice ca scad efectul si de sucul de gref, este adevarat si dupa calculele mele incepand blisterul de vineri asta ar insemna ca vinerea aceasta sunt protejata da? deci pot avea contact sexual neprotejat. Multumesc mult pentru raspunsul dat si astept si acest raspuns.
0
11-03-2010, ora 14:06
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Da, Da, antibioticele cu spectru larg scad nitel eficienta dar nu in totalitate, deci cand iei antibiotice tre sa fi nitel mai atenta, depinde ce antibiotice iei si cate zile, de obicei pe perioada in care iei antibiotice si 7 zile dupa sa fi mai atenta nitel, sa folosesti o alta metoda, sau gen, pt a evita un posibil accident, si a nu sta apoi cu griji..si stresu naibii..
Ce ar mai fii.. sucul de gref..sau grefele, Mmmm doar daca mananci sau bei in "prostie", atunci ar scadea ceva eficienta, dar asa un pahar de suc, unpic de gref nu face rau nimanui. sau iar ceaiul de sunatoare stiu ca mai scade si el ceva..si de preferat ar fi evitat.
0
12-03-2010, ora 20:18
gabitzzza
Nu este medic/terapeut
gabitzzza
mentionez ca azi am avut primu contact sexual neprotejat dat fiind ca azi am luat deja a 8a pastila... as dori sa te mai intreb un singur lucru eu inainte sa iau pastilele obisnuiam sa beau cate o lingura de otet de mere dimineata inainte de mancare pentru silueta :) este vreo problema sau ar trebui sa nu mai incep sa le iau ?? si alta problema care o mai am :) mie cam in ce perioada ar trebui sa imi vina ciclul menstrual dat fiind ca pastilele le-am inceput vinerea trecuta fiind prima zi a menstrei si daca in acele 7 zile de pauza mai sunt protejata si daca a fost vreo problema ca azi am avut primul contact sexual neprotejat ( dar dat fiind ca in prospect spune ca dupa 7 zile pot nu cred ca este vreo problema). iti multumesc foarte mult pentru raspunsuri si multumesc ca imi raspunzi detaliat
0
12-03-2010, ora 23:02
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
De ce sa mananc cacat, sa zic ca are ceva sau nu are, treaba cu "lingurita de otet" dar bine nu e, oricum as putea zice, ca iti mananca ficatul cu timpul.iar in combinatie cu anticonceptionale..m, nu stiu ce sa zic. dar stiu sigur ca otetul face rau la ficat..

- In cele 7 zile esti protejata daca ai administrat corect anticonceptionalele tot timpul. in a8a incepi iar..si nu mai e problema din momentul cand le reincepi, si oricum mai sunt acele zile dupa ciclu 3 zile sigure, si atunci luand si anticonceptionale, nu are cum sa fie nici o problema, de sarcina. te pup.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •