am luat 2 pastile si nu trebuia

09-07-2009
Carolaina
Nu este medic/terapeut
Carolaina
acu 3 saptamani am inceput un blister nou de pastile loette, iar prima pastila trebuia luata vinerea (asa era mersul), insa din neatentie am luat pastila de la ziua de joi (blisterul era nou)...astfel am continuat sa le iau normal...dupa sagetute...si nu mi-am dat seama ca sunt decalate pana cand am ajuns la ultimele 3. in momentul acela..m-am speriat ca nu am luat pastila de ziua trecuta..am citit prospectul care zicea ca daca uiti o pastila si trec mai mult de 12 ore sa iei 2 odata. asa am facut. si acu 10 minute mi-am dat seama cat de dobitoaca sunt. practic am luat ieri o doza dubla. intrebarea mea.are ceva daca am luat 2 pastile deodata desi nu trebuia? sper ca am fost destul de clara...ca tare mult am povestit.

p.s. azi am gasit la o farmacie loette de pe un stoc mai vechi si mi-am luat 3 cutii... lucky me!! (nu se mai importa la noi in tara de vreo luna-doua)
4 comentarii
0
17-08-2009, ora 17:22
ana yoyo
Nu este medic/terapeut
ana yoyo
buna...sunt noua pe aici si am si eu o intrebare...iau loette de 2 ani dar cum bine stim cu toate...nu se mai importa...cu ce le pot inlocui? ce pot lua in continuare si cum?
0
17-08-2009, ora 17:26
Carolaina
Nu este medic/terapeut
Carolaina
am fost la planning si mie mi-a recomandat sa iau Karissa dupa ce termin cu Loette. Am inteles ca sunt relativ compatibile insa iti recomand sa dai o fuga pana la planning si poate te lamuresc ei mai bine. eu inca nu am inceput sa iau pentru ca inca mai am Loette dar mi-am cumparat deja Karissa si ma asteapta acolo in cutiuta.
0
25-08-2009, ora 11:15
ana yoyo
Nu este medic/terapeut
ana yoyo
buna...am fost la medic si mi a recomandat k dupa ce termin loette sa iau in continuare logest...acum nu stiu ce sa fac...am auzit multe fete ca ar avea probleme din cauza lor...plus k majoritatea vor sa li se mareasca sanii.sunt mica de statura si nu mi ar placea sa am sanii mari...imi plac asa cum sunt acum...nu stiu dak sa continui cu logest...a luat cineva, stie cum sunt? as fi vrut sa iau yasmine ( se aude k sunt cele mai bune acum) dar doctora a spus k sa incerc mai bine cu logest si dak "mi se intampla ceva" le schimbam!
0
25-08-2009, ora 17:36
ana yoyo
Nu este medic/terapeut
ana yoyo
nu stiu ce sa fac. am consultat un alt medic care mi a spus k cel mai bine ar fi sa iau in continuare YAZ(un anticonceptional mai nou, o formula imbunatatita la yasmin dupa cate am inteles) pt k are aceiasi cantitate de etinilestradiol 0.02mg si are tot 28 de comprimate...intr adevar sunt de 2 ori mai scumpe decat loette dar cred k merita sa le incerc...ar mai fi o singura problema...sunt 24 de pastilute roz ( cele cu efect) si numai 4 albe ( cele care se iau in pauza) asta inseamna numai 4 zile de pauza? nu e prea putin? mie oricum nu mi venea prea mult...am intrebat doctorul si a zis k nu e nici o problema dar nu stiu dak e foarte bine sa imi vina atat de putin...nu stiu ce sa fac...mai are cineva vreo parere? le ascult pe toate...am citit fiecare prospect in parte... si de la logest si de la yasmin si de la yaz si de la Krissa... dar totusi medicul a zis YAZ...stie mai bine (nici doctora nici medicul nu mi au facut un control inainte sa mi prescrie tipul de anticonceptionale cu care sa continui)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •