am luat 2 pilule yasmin in aceeasi zi

16-12-2009
ioana_ns
Nu este medic/terapeut
ioana_ns
salut! se pare ca am facut o prostie a carei solutie nu o gasesc nici pe prospect, nici pe forumuri. Din cauza ca am inceput blisterul cu pastila de luni, desi era marti, asa cum ar fi trebuit, m-am trezit dupa o saptamana ca numele pastilutei nu coincide cu ziua din saptamana. m-am speriat, am crezut ca am uitat sa iau pastila din ziua precedenta si am inghitit 2 de-odata.

Pe scurt, am luat 2 pastile in aceeasi zi, si am sa raman fara ultima doza in ziua 21. As vrea, va rog, sa imi spuneti la ce efecte ma pot astepta datorita supradozajului si in ce mod e afectat efectul contraceptiv (si luna aceasta, dar cred ca mai degraba luna viitoare, la final de blister... incomplet). Sa cumpar o folie suplimentara si sa iau inca o pastila in ziua 21?

Multumesc mult!
3 comentarii
0
18-12-2009, ora 08:51
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu te speria, efectul contraceptiv ramane, e posibil sa ai sangerari in afara menstrei sau sa se deregleze orarul acesteia. Ia in continuare corect, zilnic cate una pana termini folia, iar pauza de 7 zile o vei scurta cu o zi ; adica in loc sa incepi folia urmatoare din a 8-a zi, o incepi dintr-a 7-a zi. Sarbatori fericite!
0
25-01-2017, ora 21:14
Sylvana1
Nu este medic/terapeut
Sylvana1
Este valabila teoria si pentru pastila Belara?aceasi situatie!
0
07-08-2022, ora 14:24
Pefai
Nu este medic/terapeut
Pefai
Aceeași problema am si eu..Am luat 2 pilule yasmin din același blister ptr că pe prima am vomitat-o..și acum nu știu când sa incep următorul blister.fac pauza de 7 zile și încep în a 8 zile sau fac 7 zile și în seara a șaptea iau pilula...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul