Am luat pastila din ziua gresita!!!

25-08-2008
dyanapopey
Nu este medic/terapeut
dyanapopey
Iau Diane 35 la recomandarea medicului ginecolog, k tratament pt chisturi ovariene si durere in timpul actului sexual, din cauza k am testosteronul ridicat, sau ceva de genul Am 2 intrebari.Prima ar fi in legatura cu acest lucru, daca credeti k Diane 35 sunt cele mai potrivite in privinta asta sau Yasmine ar fi fost mai bune?As dori sa imi raspunda un medic dak se poate. Si a doua intrebare ar fi in legatura cu modul in care le-am luat, pt. ca am gresit zilele. Deci in loc sa iau duminica pastila care urma, am luat-o pe aceea din duminica urmatoare, adica de peste o saptamana. Ele sunt notate cu ziua si nu am stiut cum sa fac in continuare. Am luat cea la care scria luni, si pe cea de duminica am lasat-o ca sa o iau dupa ce o iau pe cea de sambata. Mentionez ca sunt in saptamana a 3 a, deci la ultima sapt. a celor active. Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa ma protejez 7 zile de acum. Deci pastila am luat-o la timp, la aceeasi ora, doar ca nu pe cea care trebuia. Conteaza sa fie exact ordinea aceea, adica nu au aceeasi compozitie?Va rog sa imi raspundeti. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul