Am nevoi de ajutorul dvs, va rog mult... biopsie chist ovarian

Buna seara, va rog din tot sufletul sa ma lamuriti... Anul trecut pe data de 27-11-2007 am facut o operatie, diagnosticul a fost : chist ovar stang. Din pacate abea acum 2 zile am ajuns sa imi iau rezultatul biopsiei pe care scrie asa : Examen la parafina : Macroscopic : - Fragment ovar drept = fragment albicios, fibros, de 1.5/0.5/0.3 cm.
- Chist ovar stang = doua fragmente cenusiu - galbui de 2.5/1/1 si 2.5/0.5/0.7 cm cu aspect de corp galben. Diagnostic histopatologic : Chist de corp galben hemoragic ; fragment de stroma ovariana cu prezenta a 2 foliculi chistici. Asta scria in rezultatul biopsiei, va rog din suflet sa-mi spune-ti si mie ce inseamna si daca e grav. Multa sanatate si numai bine.
- Chist ovar stang = doua fragmente cenusiu - galbui de 2.5/1/1 si 2.5/0.5/0.7 cm cu aspect de corp galben. Diagnostic histopatologic : Chist de corp galben hemoragic ; fragment de stroma ovariana cu prezenta a 2 foliculi chistici. Asta scria in rezultatul biopsiei, va rog din suflet sa-mi spune-ti si mie ce inseamna si daca e grav. Multa sanatate si numai bine.
1 comentarii

Rezultatul nu indica nici un risc de malignitate, ci doar un chist ovarian folicular.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: