am nevoie de ajutor. cam in cat timp te ingrasi de la rigevidon?

04-11-2011
iiulliiaaa
Nu este medic/terapeut
iiulliiaaa
deci eu folosesc rigevidon de 5 zile, si am tot auzit ca ingrasa:x mie mi-ar face mare placere sa ma ingras deoarece am 17 ani 1, 72 si 50 kg:(...m'am saturat sa fiu slaba...bine eu iau rigevidon ca anticonceptionale dar chear m'as bucura sa ma ingras.cam in cat timp te ingrasi de la rigevidon?
1 comentarii
0
04-11-2011, ora 12:21
Andreea E.
Nu este medic/terapeut
Andreea E.
buna.cand am inceput sa folosesc rigevidon adica acum 3 ani la fel eram si eu, , , , :) 1, 73 55kg si vroiam sa ma mai ingras dar pot sa iti spun ca nu m-am ingrasat deloc, pastilele le-am luat cu prescriptie de la medicul ginecolog. Assa ca as vrea sa iti spun ca depinde mult de organismul fiecaruia, pastilele sunt foarte sigure daca le iei cum trebuie. te sfatuiesc sa nu iti doresti asa mult sa te ingrasi deoarece alte fete ar da orice ca sa fie ca tine! Daca nu ai tendinte de ingrasare atunci nu cred ca o sa te ingrasi foarte mult pe cat ti-ai dori. Daca vrei sa mai pui ceva kg pe sfatuiesc sa incerci Centrum multivitamine. mult noroc!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici