Am nevoie de ajutor! infectie la unghie
Buna!Am avut niste probleme in trecut.Am avut unghie incaranata, si panaritiu, la degetul mare al piciorului stang!Am fost operat, porbabil ca o sa spuneti ca nu mi-am taiat unghiile corespunzator!Da, asa e !De atunci unghia, locul unde am fost operat am o infectie, adica imi e infectat!Cum pot sa scap de aceea infectie?Va rog frumos am nevoie de un raspuns!Multumesc Anticipat!
Cu stima,
Torok Sandor!
Cu stima,
Torok Sandor!
2 comentarii
Buna ziua! Ma numesc Mihaela si am18 ani, de un an de zile urmez un tratament cu salofalk si sunt foarte ingrijorata deoarece am facut sex neprotejat cu iubitul meu si imi este frica sa nu fi raman insarcinata, dupa calculele mele am facut sex la 9 a zile dupa menstruatie. Care sunt sansele de a fi insarcinata si la ce riscuri sunt supusa datorita tratamentului pe care il urmez? Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa mai fac..
Buna ziua,
Daca spuneti ca la unghie este infectie, cel mai potrivit ar fi sa vedeti ce bacterie este acolo. Pentru asta ar trebui sa faceti un examen din secretiea purulenta ( cultura si antibiograma) si, in functie de rezultate sa urmati un tratament adecvat.
Numai bine,
Daca spuneti ca la unghie este infectie, cel mai potrivit ar fi sa vedeti ce bacterie este acolo. Pentru asta ar trebui sa faceti un examen din secretiea purulenta ( cultura si antibiograma) si, in functie de rezultate sa urmati un tratament adecvat.
Numai bine,
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut