Umflatură penis
Bună ziua.
De ceva vreme am o mâncărime în zona prepuțului, dar nu este continuă și nici enervantă, neapărat.
Totuși, în zona respectivă, mi-a apărut un fel de coș, dar nu cu puroi, ci cu lichid. Asta recent, de vreo 2 zile.
Posibil chiloții din altceva decât bumbac să fie problema?
Umflătura este roșie și se vede clar un por dilatat pe ea, în mijloc. Exact precum un coș mediu spre mic, ca dimensiuni
Țin să menționez că m-am tratat de chlamydia (cu succes) acum 3 luni și luna asta (a 3a) am "terminat" și tratament pentru HPV. "Terminat" pentru că, din câte am auzit, un test HPV este concludent abia după 6 luni... Deci nu mă pot pronunța, cu privire la eliminarea sau ameliorarea virusului...
Încă un lucru destul de important de spus este mâncărime în zona genitală, dar pe picioare (mai mult pe piciorul drept, dar și pe stângul...
Am nevoie de ajutor... Vreau să am o viață normală...
P. S. : Fără usturime sau durere la urinare.
De ceva vreme am o mâncărime în zona prepuțului, dar nu este continuă și nici enervantă, neapărat.
Totuși, în zona respectivă, mi-a apărut un fel de coș, dar nu cu puroi, ci cu lichid. Asta recent, de vreo 2 zile.
Posibil chiloții din altceva decât bumbac să fie problema?
Umflătura este roșie și se vede clar un por dilatat pe ea, în mijloc. Exact precum un coș mediu spre mic, ca dimensiuni
Țin să menționez că m-am tratat de chlamydia (cu succes) acum 3 luni și luna asta (a 3a) am "terminat" și tratament pentru HPV. "Terminat" pentru că, din câte am auzit, un test HPV este concludent abia după 6 luni... Deci nu mă pot pronunța, cu privire la eliminarea sau ameliorarea virusului...
Încă un lucru destul de important de spus este mâncărime în zona genitală, dar pe picioare (mai mult pe piciorul drept, dar și pe stângul...
Am nevoie de ajutor... Vreau să am o viață normală...
P. S. : Fără usturime sau durere la urinare.
1 comentarii
Iar pe limbă am un strat fibros, gălbui... Tot ceva genital sau altă problemă?...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3infectie vaginala
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 26zona genitala: mancarimi si usturimi
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 1Mancarime si usturime
- 10Mancarimi si usturimi genitale
- 1mi-a aparut o galma pe penis, secretie alba
- 0Piele crapata aspect faina pe penis si baza penisului
- 1Mâncarimi si secretie in exces
- 0Iritatie si mancarime penis
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 1Mancarimi genitale
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
- 1Masturbare edem umflatura
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala umflatura pe penis