Umflatură penis
Bună ziua.
De ceva vreme am o mâncărime în zona prepuțului, dar nu este continuă și nici enervantă, neapărat.
Totuși, în zona respectivă, mi-a apărut un fel de coș, dar nu cu puroi, ci cu lichid. Asta recent, de vreo 2 zile.
Posibil chiloții din altceva decât bumbac să fie problema?
Umflătura este roșie și se vede clar un por dilatat pe ea, în mijloc. Exact precum un coș mediu spre mic, ca dimensiuni
Țin să menționez că m-am tratat de chlamydia (cu succes) acum 3 luni și luna asta (a 3a) am "terminat" și tratament pentru HPV. "Terminat" pentru că, din câte am auzit, un test HPV este concludent abia după 6 luni... Deci nu mă pot pronunța, cu privire la eliminarea sau ameliorarea virusului...
Încă un lucru destul de important de spus este mâncărime în zona genitală, dar pe picioare (mai mult pe piciorul drept, dar și pe stângul...
Am nevoie de ajutor... Vreau să am o viață normală...
P. S. : Fără usturime sau durere la urinare.
De ceva vreme am o mâncărime în zona prepuțului, dar nu este continuă și nici enervantă, neapărat.
Totuși, în zona respectivă, mi-a apărut un fel de coș, dar nu cu puroi, ci cu lichid. Asta recent, de vreo 2 zile.
Posibil chiloții din altceva decât bumbac să fie problema?
Umflătura este roșie și se vede clar un por dilatat pe ea, în mijloc. Exact precum un coș mediu spre mic, ca dimensiuni
Țin să menționez că m-am tratat de chlamydia (cu succes) acum 3 luni și luna asta (a 3a) am "terminat" și tratament pentru HPV. "Terminat" pentru că, din câte am auzit, un test HPV este concludent abia după 6 luni... Deci nu mă pot pronunța, cu privire la eliminarea sau ameliorarea virusului...
Încă un lucru destul de important de spus este mâncărime în zona genitală, dar pe picioare (mai mult pe piciorul drept, dar și pe stângul...
Am nevoie de ajutor... Vreau să am o viață normală...
P. S. : Fără usturime sau durere la urinare.
1 comentarii
Iar pe limbă am un strat fibros, gălbui... Tot ceva genital sau altă problemă?...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 2Mancarime persistenta in zona pubiana
- 22sexul implica riscuri! Un sfat: nu mai faceti fara prezervativ!
- 4mancarimi (urgent nu mai pot)
- 2mancarimi in jurul capului penisului si usturari la urinare
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 3mancarimi
- 1mancarime si usturime!
- 2Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala
- 6sensibilitate crescuta in zona genitala
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 1Mancarime iritatii in zona genitala.
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 0Mancarimi pubis
- 0Umflatura pe penis
- 1Candidoza sau ceva mai grav?