Umflatură penis
Bună ziua.
De ceva vreme am o mâncărime în zona prepuțului, dar nu este continuă și nici enervantă, neapărat.
Totuși, în zona respectivă, mi-a apărut un fel de coș, dar nu cu puroi, ci cu lichid. Asta recent, de vreo 2 zile.
Posibil chiloții din altceva decât bumbac să fie problema?
Umflătura este roșie și se vede clar un por dilatat pe ea, în mijloc. Exact precum un coș mediu spre mic, ca dimensiuni
Țin să menționez că m-am tratat de chlamydia (cu succes) acum 3 luni și luna asta (a 3a) am "terminat" și tratament pentru HPV. "Terminat" pentru că, din câte am auzit, un test HPV este concludent abia după 6 luni... Deci nu mă pot pronunța, cu privire la eliminarea sau ameliorarea virusului...
Încă un lucru destul de important de spus este mâncărime în zona genitală, dar pe picioare (mai mult pe piciorul drept, dar și pe stângul...
Am nevoie de ajutor... Vreau să am o viață normală...
P. S. : Fără usturime sau durere la urinare.
De ceva vreme am o mâncărime în zona prepuțului, dar nu este continuă și nici enervantă, neapărat.
Totuși, în zona respectivă, mi-a apărut un fel de coș, dar nu cu puroi, ci cu lichid. Asta recent, de vreo 2 zile.
Posibil chiloții din altceva decât bumbac să fie problema?
Umflătura este roșie și se vede clar un por dilatat pe ea, în mijloc. Exact precum un coș mediu spre mic, ca dimensiuni
Țin să menționez că m-am tratat de chlamydia (cu succes) acum 3 luni și luna asta (a 3a) am "terminat" și tratament pentru HPV. "Terminat" pentru că, din câte am auzit, un test HPV este concludent abia după 6 luni... Deci nu mă pot pronunța, cu privire la eliminarea sau ameliorarea virusului...
Încă un lucru destul de important de spus este mâncărime în zona genitală, dar pe picioare (mai mult pe piciorul drept, dar și pe stângul...
Am nevoie de ajutor... Vreau să am o viață normală...
P. S. : Fără usturime sau durere la urinare.
1 comentarii
Iar pe limbă am un strat fibros, gălbui... Tot ceva genital sau altă problemă?...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi vaginale
- 3mari mancarimi urmate apoi de usturimi in zona genitala
- 4mancarimi in zona inghinala
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 3penis iritat si mancarimi
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 3ajutati-ma va rog.. mincarimile pot fi de la acel prezervativ.
- 16infectie cu esherihia coli
- 5Pruit genital si anal
- 2Ajutor: Pete roz Mancarimi zona inghinala
- 1Iritatie genitala
- 2mancarimi in zona genitala
- 2mancarimi si usturime in timpul contactului sexual...
- 1Bubițe pe testicule
- 0Umflatura atei!
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala umflatura pe penis