Am nevoie de o parere macar | Forumul Medical ROmedic

Am nevoie de o parere macar

26-02-2015
blu3m4g1c
Nu este medic/terapeut
blu3m4g1c
Am o iubita de 1 an, si intretinem relatii sexuale neprotejate, eu fiind primul si singurul ei, iar inainte de ea am mai facut o singura data sex neprotejat acum 2 ani, si cred ca luasem candida acum 3 săptămâni, aveam o parte din gland mai rosiatica, cat si sub el, si mancarime foarte nesemnificativa... dar mi-a trecut in scurt timp mancarimea dupa ce mi-am dat 3 zile cu lomexin...am mai continuat pana la 2 saptamani tratamentul si am mai luat si un comprimat (nu mai stiu numele) impotriva candidei. Nu am absolut nici un discomfort, doar ca foarte vag, par a fi niste pete de culoare foarte putin mai deschisa ca si pielea, asa de putin accentuate incat sunt inclinat sa cred ca e normal, si uneori pentru 10-3-30 minute par a-mi iesi niste 'bubite' de culoarea pielii, si in continuare nici un discomfort. Am exagerat umpic cu igiena perioada aceea si mi s-a uscat umpic si pielea, s-a decojit umpic, acum e ok.
vreau sa merg la doctor dar au aparut niste complicatii cu casa de asigurari si ar mai trebui sa aÅŸtept cel putin o saptamana pana voi putea merge.

Pana atunci vreau sa stiu daca ar putea fi ceva ingrijlorator, speculatii pentru linistea mea pe moment. Am gasit o singura poza care arata cam cu ce seamana penisul meu cand ies pentru o perioada scurta 'bubitele', si pe forumul acela era o singura persoana care i-ai raspuns baiatului(ne fiind doctor) care zicea ca i se pare totul normal.
http://oi61.tinypic.com/t5lnap.jpg

La mine e mult mai putin grav. Orice parere ajuta.
1 comentarii
0
28-02-2015, ora 18:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fata a facut tratament ?

Va scriu un mesaj pe privat.
Apasati Modificati profilul dv. din caseta verde dreapta sus.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: