Am nevoie de o parere macar

Am o iubita de 1 an, si intretinem relatii sexuale neprotejate, eu fiind primul si singurul ei, iar inainte de ea am mai facut o singura data sex neprotejat acum 2 ani, si cred ca luasem candida acum 3 săptămâni, aveam o parte din gland mai rosiatica, cat si sub el, si mancarime foarte nesemnificativa... dar mi-a trecut in scurt timp mancarimea dupa ce mi-am dat 3 zile cu lomexin...am mai continuat pana la 2 saptamani tratamentul si am mai luat si un comprimat (nu mai stiu numele) impotriva candidei. Nu am absolut nici un discomfort, doar ca foarte vag, par a fi niste pete de culoare foarte putin mai deschisa ca si pielea, asa de putin accentuate incat sunt inclinat sa cred ca e normal, si uneori pentru 10-3-30 minute par a-mi iesi niste 'bubite' de culoarea pielii, si in continuare nici un discomfort. Am exagerat umpic cu igiena perioada aceea si mi s-a uscat umpic si pielea, s-a decojit umpic, acum e ok.
vreau sa merg la doctor dar au aparut niste complicatii cu casa de asigurari si ar mai trebui sa aştept cel putin o saptamana pana voi putea merge.
Pana atunci vreau sa stiu daca ar putea fi ceva ingrijlorator, speculatii pentru linistea mea pe moment. Am gasit o singura poza care arata cam cu ce seamana penisul meu cand ies pentru o perioada scurta 'bubitele', si pe forumul acela era o singura persoana care i-ai raspuns baiatului(ne fiind doctor) care zicea ca i se pare totul normal.
http://oi61.tinypic.com/t5lnap.jpg
La mine e mult mai putin grav. Orice parere ajuta.
vreau sa merg la doctor dar au aparut niste complicatii cu casa de asigurari si ar mai trebui sa aştept cel putin o saptamana pana voi putea merge.
Pana atunci vreau sa stiu daca ar putea fi ceva ingrijlorator, speculatii pentru linistea mea pe moment. Am gasit o singura poza care arata cam cu ce seamana penisul meu cand ies pentru o perioada scurta 'bubitele', si pe forumul acela era o singura persoana care i-ai raspuns baiatului(ne fiind doctor) care zicea ca i se pare totul normal.
http://oi61.tinypic.com/t5lnap.jpg
La mine e mult mai putin grav. Orice parere ajuta.
1 comentarii

Fata a facut tratament ?
Va scriu un mesaj pe privat.
Apasati Modificati profilul dv. din caseta verde dreapta sus.
Va scriu un mesaj pe privat.
Apasati Modificati profilul dv. din caseta verde dreapta sus.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diabet si candida
- 3ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
- 3candida - doresc o schema de tratament
- 2ce boala genitala are aceste simptome ?
- 4in urma analizelor de laborator are tricomonas si candida
- 4candida sau nu?
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 4tratamentul meu pt candida il poate folosi si prietenul meu?
- 3Stafilococul auriu, candida genitala
- 3in urma tratamentului cu antibiotice am facut o candidoza vaginala
- 7interpretare analiza de secretie vaginala
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 3Candidoza sistemica?
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 0Tratament CANDIDA la barbati
- 0Balanita
- 0Candidoza
- 0candidoza..
- 0Candidoza la partener. Ce e de facut?
- 1Candida se tot repeta!
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: