Am nevoie de sfatul dumneavoastra.va rog

05-02-2008
cristi90
Nu este medic/terapeut
cristi90
Buna...am si eu o problema. d cva vreme simt niste dureri usoare in zona testiculelor care cateodata urca in sus spre zona inferioara a abdomenului. aceasta durere o simt doar cand stau in pozitie de shezut. in ultima vreme pierd foarte mult timp stand p scaun. Imi puteti spune c poate fi. La baza capului penisului am si niste cosuri mici albe care nu dor...nu dau senzatii de mancarime si nici nu dau senzatii de usturimi. Mentionez k atunci cand ma deplasez sau depun efort durerea dispare si simt tot timpul k trebuie sa urinez.
2 comentarii
0
09-02-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Dorin Mihalache
Durerile pot aparea datorita lenjeriei intime prea stramte. Nu au legatura cu cosurile de la baza capului penisului.
0
07-02-2010, ora 02:36
al3x_21
Nu este medic/terapeut
al3x_21
Am nevoie de un sfat.acum vreo 3 ani mi-au aparut niste cosuri pe testicule, pe care le-am stors. Dar au inceput sa se faca si mai mari si parca sunt sub piele. Nu le mai pot stoarce deloc.
Si cam de 1 an mi-a iesit o ciuperca cred in jurul lor, care sa extins pe testicule si pe penis.
Daca nu fac dus de 4-5 ori pe zi imi crapa pielea si cade pur si simplu, am si mancarimi. Au inceput deja sa-mi ramana cicatrici si nu stiu ce sa fac.
Imi este rusine sa ma duc la doctor
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns