am nevoie de un raspuns

25-06-2008
andrushka
Nu este medic/terapeut
andrushka
Am 17 ani(fara 2 luni) si am fost acum ceva timp la un consult gineologic in urma caruia doctorul mi-a prescris Desorelle pentreu reglare de menstruatie. Mentionez ca nu am viata sexuala, iar anticonceptioanele nu le-am luat mereu la aceeasi ora, ba chiar am uitat sa le iau si am luat a doua zi pastila uitata si cea care urma. Iar la ultima folie am uitat sa iau o pastila timp de doua zile. Ieri trebuia sa imi vina si nu mi-a venit. Care ar fi cauza? Mentionez ca in timpul ultimei folii am luat timp de 5 zile amoxicilina pentru tratarea unei infectii la un dinte. Multumesc anticipat
1 comentarii
0
25-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Poate ca ar fi preferabil sa schimbati tratamentul. Incercai o solutie mai naturala, de exemplu un tratament homeopatic.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul