Am nevoie de un raspuns clar si concret!
Am avut un contact sexual cu prietena mea si ea era in perioada de ciclu.Am folosit prezervativ in timpul contactului sexual si nu ne-am dat seama nici eu nici ea dar s-a intamplat sa se rupa si noi am continuat fara sa stim. Pur si simplu s-a rupt iar eu nu am realizat asta. Dupa cinci zile de la contac prietena mea nu se simtea bine si a facut o baie iar in interiorul vaginului a gasit o bucata de prezervativ :(.Desi a facut dus zilnic nu si-a dat seama decat dupa 5 zile ce are. Precizez ca am folosit un prezervativ mai subtire insa de la o companie renumita si nu ma asteptam la lucrul asta pt ca nu mi s-a mai intamplat nicodata sa am probleme. As dorii sa stiu daca e posibil ca ea sa ramana insarcinata acuma ? Poate va ajuta la ceva ea era in a treia zi de la venirea ciclului! Chiar as vrea sa stiu daca e posibil ca ea sa ramana insarcinata si va multumesc daca ma ajutati cu un raspuns CLAR
2 comentarii
daca ea era in timpul ciclului, e putin probabil sa ramana insarcinata.in timpul ciclului ovulul nefecundat se elimina asa ca, chiar si in cazut uni contact neprotejat sau ejuat, spermatozoizii nu au ce fecunda, ovulul fiind eliminat.
Buna khyrutzu,
Sperma ramane in organismul femeii si pana la 7 zile, poate nu a ramas insarcinata atunci, dar se poate fecunda un ovul in urmatoarele 7 zile. Eu asta stiu. Sa mearga la medic.
Multa sanatate!
Sperma ramane in organismul femeii si pana la 7 zile, poate nu a ramas insarcinata atunci, dar se poate fecunda un ovul in urmatoarele 7 zile. Eu asta stiu. Sa mearga la medic.
Multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act