Am nevoie de un raspuns clar si concret!

27-03-2008
khyrutzu
Nu este medic/terapeut
khyrutzu
Am avut un contact sexual cu prietena mea si ea era in perioada de ciclu.Am folosit prezervativ in timpul contactului sexual si nu ne-am dat seama nici eu nici ea dar s-a intamplat sa se rupa si noi am continuat fara sa stim. Pur si simplu s-a rupt iar eu nu am realizat asta. Dupa cinci zile de la contac prietena mea nu se simtea bine si a facut o baie iar in interiorul vaginului a gasit o bucata de prezervativ :(.Desi a facut dus zilnic nu si-a dat seama decat dupa 5 zile ce are. Precizez ca am folosit un prezervativ mai subtire insa de la o companie renumita si nu ma asteptam la lucrul asta pt ca nu mi s-a mai intamplat nicodata sa am probleme. As dorii sa stiu daca e posibil ca ea sa ramana insarcinata acuma ? Poate va ajuta la ceva ea era in a treia zi de la venirea ciclului! Chiar as vrea sa stiu daca e posibil ca ea sa ramana insarcinata si va multumesc daca ma ajutati cu un raspuns CLAR
2 comentarii
0
28-03-2008, ora 00:00
kid
Nu este medic/terapeut
kid
daca ea era in timpul ciclului, e putin probabil sa ramana insarcinata.in timpul ciclului ovulul nefecundat se elimina asa ca, chiar si in cazut uni contact neprotejat sau ejuat, spermatozoizii nu au ce fecunda, ovulul fiind eliminat.
0
25-04-2008, ora 00:00
mythought
Nu este medic/terapeut
mythought
Buna khyrutzu,

Sperma ramane in organismul femeii si pana la 7 zile, poate nu a ramas insarcinata atunci, dar se poate fecunda un ovul in urmatoarele 7 zile. Eu asta stiu. Sa mearga la medic.

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici