Am nevoie de un raspuns urgent!!!! Va rog

20-09-2009
Deea133
Nu este medic/terapeut
Deea133
In seara aceasta am inceput sa iau anticonceptionale Logest, am luat prima pastiluta la ora 21:00 iar la ora 22:00 am avut scaun...nu a fost moale, a fost normal. dar as vrea sa stiu daca va scade efectul pastilei din cauza ca am avut scaun la o ora dupa ce am luat pastila.va rog sa imi raspundeti ca sa stiu ce fac...?????multumesc
3 comentarii
0
21-09-2009, ora 08:23
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Efectul pastilei poate scadea NUMAI in caz de diaree, definita nu ca scaun mai moale, ci ca scaun neformat ("imprastiat").
0
21-09-2009, ora 08:27
Deea133
Nu este medic/terapeut
Deea133
Ce bine ca m-ati lamurit pentru ca imi faceam griji.aveam de gand sa iau inca o pastila pentru a fi sigura, dar acum m-am linistit! Nu am avut scaun moale, a fost normal dar ma speriaseram ca a fost doar la o ora dupa ce am luat pastila si ma gandeam k nu isi va mai face efectul, mai ales ca abia acum am inceput sa le iau si nu vreau sa gresesc de la inceput! Va multumesc mult!
0
21-09-2009, ora 08:28
Deea133
Nu este medic/terapeut
Deea133
Ma scuzati...scaun neformat*
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul