am nevoie de un sfat...pls

12-02-2009
demonik
Nu este medic/terapeut
demonik
Am si eu nevoie de un sfat...am 18 ani, mi am inceput viatza sexuala de la 17 ani...pana akm am folosit ca metoda contraceptiva prezervativul.As vrea sa iau anticonceptionale.dar nu am posibilitatea sa ma duk la ginecolog...din cauza parintilor si din alte cauze.dak ati putea sa mi recomandati cv...multumesc frumos :)
3 comentarii
0
12-02-2009, ora 12:58
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna. Din pacate nimeni de aici nu iti va da sfaturi cu privire la ce fel de anticonceptionale sa iei pt k astea se dau numai de catre medic. E vorba de organismul tau, se fac niste investigatii si dupa aceea iti va prescrie daca se poate. Esti totusi prea mica pentru a le lua, au efecte mai tarziu, efecte nu tocmai placute.daca totusi te hotarasti, mergi la medic atunci cand poti pt k nu ai alta solutie.
Te pup
Aliss
0
12-02-2009, ora 13:57
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
NU lua anticonceptionale si in general niciun medicament fara a te consulta cu un medic! Risti sa-ti dai organismul peste cap, cum se spune. Una e ce auzi pe aici si alta e sa-ti spuna un specialist. Iar anticonceptionalele ar tb. sa se dea numai in urma unui consult riguros...NU exista motiv pentru care sa nu poti merge la un ginecolog sau la un cabinet de planing familial! Parintii...cate nu faci fara sa stie ei...oricum o faci pentru sanatatea ta, te priveste personal, iar daca e vorba de bani, cumva gasesti o cale. Iti urez toate cele bune si sa fii o femeie responsabila, doar tu poti avea grija deplina de tine! Numai Bine!
0
12-02-2009, ora 15:42
adina-tibi2000
Nu este medic/terapeut
adina-tibi2000
si eu te sfatuiesc sa mergi la un spoecialist e vb de viata si sanatatea ta de ce nu vb si cu mama ta eu simcer cred ca tear intelege incearca.succes si multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •