am nevoie urgent de ajutorul unui neurolog

26-10-2010
bibicarina
Nu este medic/terapeut
bibicarina
am nevoie de sfatul unui medic, am fost diagnosticata cu(examninare CT coloana lombara releva:Coloana lombara fara modificari de ax.Fara ingustari ale spatiilor discale.la nivelul corpului vertebral L3 se evidentieaza o zona de osteocondensare de forma neregulata, ci spicului marginali.La nivelul discal L5-S1, minima potruzie discala pe partea dreapta, intraforminal.Concluzie:Insula de osteocondesare (enostosis) la nivel corp vertebral L3.Minima potruzie discala L5-S1.
Cu asta ma diagnosticat dr in 2008, problema ca de o saptamana imi amorteste piciorul stang foarte rau si ma doare de mor in spatele genuchiului acolo la indoitura genuchiului in spate la genuchi.vreau sa stiu daca trebuie sa ma ingrijorez
1 comentarii
0
13-01-2013, ora 12:13
FlaviaCosta
Nu este medic/terapeut
FlaviaCosta
Buna ziua,

as vrea sa ma ajutati va rog frumos intr-o problema. Prietenul meu s-a lovit puternic la cap si s-a adunat parca un lichid si ocul craniului s-a deplasat parca. Deja sunt 2 zile ca este asa, va rog sa-mi spuneti daca se absoarbe acel lichid sau trebuie mers la doctor. Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul