Cauza amețelilor mele
Bună ziua. Am avut amețeli puternice, am chemat salvarea. După analize, rmn, ct, am aflat ca am spondiloza cervicala și depuneri calificate de aterom pe carotide. 68 ani.
Amețeala mea a fost cauzată de spondiloza sau de problema carotidelor?
Este posibilă depunere de aterom pe carotide deși colesterolul e în limite normale ( în tratament cu statine) ?
Mulțumesc
Amețeala mea a fost cauzată de spondiloza sau de problema carotidelor?
Este posibilă depunere de aterom pe carotide deși colesterolul e în limite normale ( în tratament cu statine) ?
Mulțumesc
1 comentarii
1.Atat spondiloza cervicala cat si ateromatoza carotidiana pot induce stari generale de ameteala.
2.Ateromatoza carotidiana poate aparea si din motive genetice, obezitate, diabet zaharat in special cat si varsta(arterele isi pierd elasticitatea in timp). Recomand o serie si un tratament specific cat mai urgent!
2.Ateromatoza carotidiana poate aparea si din motive genetice, obezitate, diabet zaharat in special cat si varsta(arterele isi pierd elasticitatea in timp). Recomand o serie si un tratament specific cat mai urgent!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 8Vertiji, ameteli - tratamente pe cale de disparitie
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 5senzatia de ameteala continua si cateodata panica
- 1dureri de gat in spate si ameteli
- 1durere de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor senzatie de greata
- 1Ameteala si stare de rau cam de o saptamana
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 0dureri lombare, ameteli si palpitatii
- 2ameteli si amorteli
- 0ameteala, auz amplificat
- 0Pierderi de echilibru
- 7Chronic subjective diziness/ ameteala cronica subiectiva
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 3Analize rog interpretare. Nu inteleg de unde ametelile si starile de slabiciune foarte mari
- 1Amețeli și temperatura foarte scăzută!
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: