Cauza amețelilor mele
Bună ziua. Am avut amețeli puternice, am chemat salvarea. După analize, rmn, ct, am aflat ca am spondiloza cervicala și depuneri calificate de aterom pe carotide. 68 ani.
Amețeala mea a fost cauzată de spondiloza sau de problema carotidelor?
Este posibilă depunere de aterom pe carotide deși colesterolul e în limite normale ( în tratament cu statine) ?
Mulțumesc
Amețeala mea a fost cauzată de spondiloza sau de problema carotidelor?
Este posibilă depunere de aterom pe carotide deși colesterolul e în limite normale ( în tratament cu statine) ?
Mulțumesc
1 comentarii
1.Atat spondiloza cervicala cat si ateromatoza carotidiana pot induce stari generale de ameteala.
2.Ateromatoza carotidiana poate aparea si din motive genetice, obezitate, diabet zaharat in special cat si varsta(arterele isi pierd elasticitatea in timp). Recomand o serie si un tratament specific cat mai urgent!
2.Ateromatoza carotidiana poate aparea si din motive genetice, obezitate, diabet zaharat in special cat si varsta(arterele isi pierd elasticitatea in timp). Recomand o serie si un tratament specific cat mai urgent!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Senzatii ciudate cu greata si ameteli. Help!
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 5ameteala
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 10imi doresc mult un copil
- 0Cum pot scapa de ameteli?
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 5stari de ameteala
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 1Ameteala, Hipertensiune
- 4ameteala permanenta
- 2greaţă şi ameţeli în fiecare zi
- 1Ameteala
- 2Frig + ameteala
- 1Ameteli, stare de oboseala
- 0Ameteli -senzatie de cap tulbure De ce ?
- 32Ameteala delunga durata
- 2Ameteli, sufăr de 8 ani
- 3Ameteli si presiune in urechi.
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: