Am nevoie urgenta de ajutor - Mama mea are 50 de ani și are multiple probleme de sănătate

20-03-2019
Georgiana124
Nu este medic/terapeut
Georgiana124
Bună seara.

Mama mea are 50 de ani și are multiple probleme de sănătate, iar la ultima analiza ne-am confruntat cu o problemă și am rămas într-un impas de aceea a-și avea nevoie de un sfat.
Ea a avut în 2011 un atac vascular schelarde unde a rezultat o hemipareza stânga. In decembrie 2017 a fost internată la Spitalul Județean fiind diagnosticata cu enterocolita cu clostridium difficile, Sepsis, tulburare anxioasa și depresiva și o insuficienta renală acută. După mai multe investigații amănunțite și un RMN a rezultat ca are spondilodiscita toracală. Am ajuns la Spitalul Militar Central București urmând o intervenție chirurgicală, înainte stand internata la Matei Bals pentru a scapă de acel Clostridium.
După acea intervenție a venit acasă, a fost dusa la recuperare iar la câteva zile a avut din nou o criza și a fost transferata la Spitalul Județean in secția ATI. A fost diagnosticata cu insuficienta respiratorie cronica și dureri in piept la respiratie, ca mai apoi sa aflam ca are colecții paravertebrale intratoracale (ni s-a spus ca a recidivat boala) și a făcut din nou operație.
Acum rămânând cu dificultate la mers a făcut kinetoterapie, iar in ultima perioada ii făceam niște injecții cu acid hialuronic in genunchi pentru a mai ameliora durerea, ea având artrita.
La ultimul consult ne-a fost prescris o analiza și anume Proteina C reactiva și rezultatul a fost 23, 08. Nu știm ce sa facem in aceasta situație, deoarece doctorul ortoped a spus ca este la un pas de septicemie și de supuratie.
Va rugam sa ne ajutați, măcar cu un sfat.
Mulțumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul