Am nevoie urgenta de ajutor - Mama mea are 50 de ani și are multiple probleme de sănătate

20-03-2019
Georgiana124
Nu este medic/terapeut
Georgiana124
Bună seara.

Mama mea are 50 de ani și are multiple probleme de sănătate, iar la ultima analiza ne-am confruntat cu o problemă și am rămas într-un impas de aceea a-și avea nevoie de un sfat.
Ea a avut în 2011 un atac vascular schelarde unde a rezultat o hemipareza stânga. In decembrie 2017 a fost internată la Spitalul Județean fiind diagnosticata cu enterocolita cu clostridium difficile, Sepsis, tulburare anxioasa și depresiva și o insuficienta renală acută. După mai multe investigații amănunțite și un RMN a rezultat ca are spondilodiscita toracală. Am ajuns la Spitalul Militar Central București urmând o intervenție chirurgicală, înainte stand internata la Matei Bals pentru a scapă de acel Clostridium.
După acea intervenție a venit acasă, a fost dusa la recuperare iar la câteva zile a avut din nou o criza și a fost transferata la Spitalul Județean in secția ATI. A fost diagnosticata cu insuficienta respiratorie cronica și dureri in piept la respiratie, ca mai apoi sa aflam ca are colecții paravertebrale intratoracale (ni s-a spus ca a recidivat boala) și a făcut din nou operație.
Acum rămânând cu dificultate la mers a făcut kinetoterapie, iar in ultima perioada ii făceam niște injecții cu acid hialuronic in genunchi pentru a mai ameliora durerea, ea având artrita.
La ultimul consult ne-a fost prescris o analiza și anume Proteina C reactiva și rezultatul a fost 23, 08. Nu știm ce sa facem in aceasta situație, deoarece doctorul ortoped a spus ca este la un pas de septicemie și de supuratie.
Va rugam sa ne ajutați, măcar cu un sfat.
Mulțumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns