am o maaaaareeee problema. plz help
salut. am si eu o mare problema. sunt cu o tipa de 6 luni.si cica peste vreo 3-4 luni o sa trecem si noi la "fapte".ideea e ca ea e virgina.si eu sunt virgin.doar ca ei i-am spus k nu-s.si avand in vedere ca e prima oara pt ea nu vreau sa o dau in bara. vreau sa iasa bn.si am citit o multime de lucruri doar k practica e 0. si as vrea sa stiu ce probleme pot aparea si de ce
3 comentarii
Dacă este virgină este extrem de improbabil să apară vreo "problemă", înţelegând prin asta boală venerică.
Banuiesc ca te referi la probleme de intarire sau durata de contact.Poate sa apara ejacularea rapida dar e ceva normal pentru primul contact, important e sa incerci sa aveti mai multe contacte pentru ca durata o sa creasca pe masura ce viata sexuala devine normala (1-2 contacte pe saptamina).
ai grija sa va protejati.pt k niste pr d ai mei amandoi virgini prima data primul copil...mai bn i-ai spune k esti virgin...si o sa fie mai bn asa parerea mea!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ce nu am placere in timpul actului sexual.ne puteti ajuta, va rugam mult!!!
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 5a fost virgina?
- 8ejaculare!
- 3apar schimbari dupa primul contact sexual?
- 5nu stiu ce sa cred: a observat o sangerare, nu e ciclu
- 9prima data ca niciodata...:((X(
- 3Contraceptie pentru prima experienta sexuala
- 4Prima data
- 3Se vede sau nu virginitatea??
- 5dupa dezvirginare am dureri de burta
- 2Deflorare incompleta
- 16Dureri si sangerari vaginale.
- 4Dureri in timpul si dupa primul act sexual
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 5Dezvirginare cu durere
- 3Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
- 1Incepere viata sexuala
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sexul pentru prima data virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: