am o maaaaareeee problema. plz help
salut. am si eu o mare problema. sunt cu o tipa de 6 luni.si cica peste vreo 3-4 luni o sa trecem si noi la "fapte".ideea e ca ea e virgina.si eu sunt virgin.doar ca ei i-am spus k nu-s.si avand in vedere ca e prima oara pt ea nu vreau sa o dau in bara. vreau sa iasa bn.si am citit o multime de lucruri doar k practica e 0. si as vrea sa stiu ce probleme pot aparea si de ce
3 comentarii
Dacă este virgină este extrem de improbabil să apară vreo "problemă", înţelegând prin asta boală venerică.
Banuiesc ca te referi la probleme de intarire sau durata de contact.Poate sa apara ejacularea rapida dar e ceva normal pentru primul contact, important e sa incerci sa aveti mai multe contacte pentru ca durata o sa creasca pe masura ce viata sexuala devine normala (1-2 contacte pe saptamina).
ai grija sa va protejati.pt k niste pr d ai mei amandoi virgini prima data primul copil...mai bn i-ai spune k esti virgin...si o sa fie mai bn asa parerea mea!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 2Impotent?
- 9la analize de urina se poate depista ceva legat de sex?
- 17este bine sa imi incep viata sexuala de la 14 ani?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 4cum sa fac acest pas...
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 4Anturaj sexual?
- 4Prima data
- 1virgina sau nu ????
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 5de multe ori sex si tare si incet dar nu mi s-a rupt ata care e putin groasa
- 0Mai sunt sau nu virgina?
- 2Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 5Problema erectie
- 3Virgina sau nu?
- 1Folosirea tamponului inainte de a avea relatii sexuale?
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sexul pentru prima data virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: