am o maaaaareeee problema. plz help
salut. am si eu o mare problema. sunt cu o tipa de 6 luni.si cica peste vreo 3-4 luni o sa trecem si noi la "fapte".ideea e ca ea e virgina.si eu sunt virgin.doar ca ei i-am spus k nu-s.si avand in vedere ca e prima oara pt ea nu vreau sa o dau in bara. vreau sa iasa bn.si am citit o multime de lucruri doar k practica e 0. si as vrea sa stiu ce probleme pot aparea si de ce
3 comentarii
Dacă este virgină este extrem de improbabil să apară vreo "problemă", înţelegând prin asta boală venerică.
Banuiesc ca te referi la probleme de intarire sau durata de contact.Poate sa apara ejacularea rapida dar e ceva normal pentru primul contact, important e sa incerci sa aveti mai multe contacte pentru ca durata o sa creasca pe masura ce viata sexuala devine normala (1-2 contacte pe saptamina).
ai grija sa va protejati.pt k niste pr d ai mei amandoi virgini prima data primul copil...mai bn i-ai spune k esti virgin...si o sa fie mai bn asa parerea mea!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 2virginitatea
- 0mai sunt virgina?
- 4ce medicamente trebuie sa iau?
- 1virgina sau nu ????
- 4Durere in timpul actului sexual dupa deflorare
- 1virginitatea
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 0virgin la 22 de ani
- 1Nu am sangerat deloc
- 2Buna ziua, dupa parerea dumneavoastra credeti ca mai sunt virgina?
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 3Sangerare la actul sexual
- 3Intrebari / nelamuriri despre penis
- 3Dificultate in timpul actului sexual
- 4Sarcina
- 1Pot fii însărcinată?
- 0Un mic sfat va rog - frica de o posibila sarcina.
- 1Pregătit pentru relații sexuale
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sexul pentru prima data virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: