am o mare iritare pe penis

20-11-2012
tanarul81
Nu este medic/terapeut
tanarul81
Buna! Am o relatie de durata (3 ani) cu aceeasi persoana, a luat antibiotic ca s-a racit, sex facem cu protectie anticoceptionala, si dupa ce a luat antibioticul (augumentin) a aparut ceva ei, la intrarea in vagin cum ar fi o mazga alba, un fel de pasta care era pe piele de culoare alba, doar pe lambii, si in vagin in timpul actului sexual iesea un lichid alb ca laptele... aproape ca o mucoasa.. pielea e de culoare rosie-roz, si o mananca.. dupa ce am facut sex de 3-4 ori mi s-a facut si mie pe capul organului pete mici si rosii- roz. si ma mamanca si pe mine, am facut si ceva mazga pe cap si cand, , belesc" capul e plin de acea mazga si ma doare ingrozitor cand se intinde pielea... pentru igiena folosim la comun gel intim pe baza de propolis (favisan), nu s-a remediat nimica mai ales mie, asta este de vreo 6 zile, oare ce ar trebui rapid un control ginecologic, sau ceva tratament de zona genitala, mentionez ca nici unul nu am avut vreo boala cu transmitere sexuala. Va multumesc.
4 comentarii
0
21-11-2012, ora 11:20
cherry123
Nu este medic/terapeut
cherry123
probabil este vb de BTS:::asa ca mai bine da-ti fuga la un medic specialist.pt ca ceea ce vi se intampla voua este anormal..
0
21-11-2012, ora 21:06
tanarul81
Nu este medic/terapeut
tanarul81
Buna! Va multumesc pentru raspuns, maine ajung la medic ginecolog, ceea ce spuneti ar fi: BTS, BOALA cu trasmitere sexuala? De ar fi ar fi de la partenera? Acum scriind va pot spune ca sunt mai rau ca ea, adica din iritatie a pielii de pe capul penisului, s-a transformat in piele care are tenul foarte uscat si ma doare la orice atingere si are culoarea rosu aprins, de unguent nu cunosc cu ce sa-l fi uns, dar am reusit doar maine sa fac programare pentru un control. Sa fie bine dar nu inteleg uscarea pielii. Va multumesc.
0
21-11-2012, ora 21:27
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
e candidoza toata ziua daca a aparut dupa tratament cu augmentin, am avut si eu, la fel dupa un tratament cu augmentin, nu te speria, de fiecare data dupa ce fac tratament pt sinuzita, (aproape) cu augmentin am problemele astea !
0
16-01-2013, ora 13:28
Jagdtiger
Nu este medic/terapeut
Jagdtiger
in timpul actului sexual se produc leziuni ale pielii din santul balano-preputial (intre penis si cap), gen crapaturi si usturimi ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: