am o nelamurire, va rog sa ma ajutati

28-05-2007
Ireya
Nu este medic/terapeut
Ireya
Scriu pentru prima data aici si sper sa primesc un raspuns la intrebarea mea, daca cineva poate sa ma ajute. Am un prieten pe care il iubesc si cu care mi-am inceput viata sexuala acum 1 an.Problema este ca atunci cand am facut dragoste pt prima data, eu nu am avut nici o sangerare, asa cum se intampla in mod normal prima oara. Prietenul meu a devenit suspicios si banuieste ca nu am fost sincera cu el atunci cand i-am spus ca este singurul barbat din viata mea. As vrea sa stiu care poate fi cauza acestui lucru si cum il pot convinge pe prietenul meu ca am fost virgina si nu l-am mintit.
3 comentarii
0
29-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Exista himenuri elastice, care nu se rup la prima penetrare. Unele persoane care au acest tip de himen nu se "dezvirgineaza" total decat la nasterea primului copil. Cel mai simplu este sa faceti un examen ginecologic pentru a va confirma daca himenul este intact.
0
29-05-2007, ora 00:00
Ireya
Nu este medic/terapeut
Ireya
Va multumesc pentru ca mi-ati raspuns atat de repede. Am sa merg la un control ginecologic pentru a vedea daca himenul este intact. Exista posibilitatea ca himenul sa se rupa in urma unei cazaturi puternice? La varsta de 5-6 ani am cazut din leagan de la o inaltime de cca.4m. Se poate sa se fi rupt atunci?
0
30-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
In medicina, in principiu, este posibil orice, insa e mai dificil de crezut ca himenul s-a rupt in urma unei cazaturi!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici