Sunt căsătorită cu verișorul meu de.al doilea și ne.am dori un copil

21-03-2017
C.r.f
Nu este medic/terapeut
C.r.f
Bună seara.
Sunt căsătorită de 2 ani cu verișorul meu de.al doilea după o relație de 4 ani. Tatăl meu cu mama lui sunt verisori dar tatăl meu fiind plecat din tara de când aveam eu vreo 6 ani nu a avut cu soacră mea o relație de verisori, eu crescând și neștiință ca este verișoara tatălui, când am aflat era deja târziu. Am încercat sa ne despărțim de multe ore dar fără succes și am ajuns la concluzia ca ne facem rău singuri luptând împotriva noastră.
Acum problema este ca ne.am dori un copil pe viitor și ne.ar interesa cât de mari sunt riscurile și ce ar trebuie sa luam în calcul înaintea.
Poate este vreun medic care mi.ar putea răspunde din punct de vedere medical ce ași putea face sa aflu dacă sunt probleme, de exemplu cu se numesc analizele pe care le.am putea face.
Mulțumesc
5 comentarii
1
22-03-2017, ora 18:33
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Problemele posibile sunt genetice daca sunteti purtatori de gene ale unor boli ce se manifesta cand se intalnesc doua gene recesive (mergeti si la un genetician la consult si intrebati cat mai mult in familie daca au existat eventuale boli ce se transmitere genetica)!
0
22-03-2017, ora 20:37
C.r.f
Nu este medic/terapeut
C.r.f
Mulțumesc.
Mătușa lui ( sora mamei lui, fiind tot verișoara tatălui meu ) a fost bolnava de cancer și în prezent la fel și sora mea, nu știu dacă și aceasta boala se încadrează în cele spuse de dumneavoastră.
0
23-03-2017, ora 09:52
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam un consult la un medic genetician care in functie de istoricul familiei va poate recomanda anumite teste genetice. Este indicat sa planificati venirea unui copil in urma acestui consult pentru a evita probleme de ordin genetic,

Cu stima,
Clinica Marie Stopes Romania
0
23-03-2017, ora 10:33
C.r.f
Nu este medic/terapeut
C.r.f
Mulțumesc
0
23-03-2017, ora 10:55
iisusebland
Nu este medic/terapeut
iisusebland
Draga CRF, parerea mea este ca exista mare risc sa aveti un copil bolnav pentru ca sunteti consangvini, rude destul de apropiate. Mai bine infiati un copil.
Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul