Am o problema...

14-01-2008
Parere
Nu este medic/terapeut
Parere
Este prima zi dupa menstruatie, folosesc Diane 35 de 1 luna si 1 saptamana si boul a ejaculat in mine o parte din sperma... Am probleme, sau ma duc sa-mi iau pastiluta de 72 de ore ?... Daca o iau imi ravaseste perioada de menstruatie? Imi reactioneaza cu Diane35 ?
2 comentarii
0
14-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Nu stiu cati ani ai.dar intrebarea ta este ciudata.
Anticonceptionalele se administreaza pentru a trai liber si a te bucura de veaata sexuala...adic cu ejaculare completa.
De ce te mai intereseaza postinorul sau faptul ca a ejaculat.daca esti sub protectia Diane?
0
19-01-2008, ora 00:00
horica
Nu este medic/terapeut
horica
chiar nu vad problema ta.daca iei diane esti protejata in orice zi, fie ca esti in cele 7 zile de pauza fie ca esti in prima saptamana sau a2 sau a3a.daca le iei corect nu ai nici o problema.si asta e si scopul medicamentelor contraceptive, sa nu ramai insarcinata nici daca se produce o ejaculare.m-a distrat faza cu boul..:)))
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul