Am o problema...
Este prima zi dupa menstruatie, folosesc Diane 35 de 1 luna si 1 saptamana si boul a ejaculat in mine o parte din sperma... Am probleme, sau ma duc sa-mi iau pastiluta de 72 de ore ?... Daca o iau imi ravaseste perioada de menstruatie? Imi reactioneaza cu Diane35 ?
2 comentarii
Nu stiu cati ani ai.dar intrebarea ta este ciudata.
Anticonceptionalele se administreaza pentru a trai liber si a te bucura de veaata sexuala...adic cu ejaculare completa.
De ce te mai intereseaza postinorul sau faptul ca a ejaculat.daca esti sub protectia Diane?
Anticonceptionalele se administreaza pentru a trai liber si a te bucura de veaata sexuala...adic cu ejaculare completa.
De ce te mai intereseaza postinorul sau faptul ca a ejaculat.daca esti sub protectia Diane?
chiar nu vad problema ta.daca iei diane esti protejata in orice zi, fie ca esti in cele 7 zile de pauza fie ca esti in prima saptamana sau a2 sau a3a.daca le iei corect nu ai nici o problema.si asta e si scopul medicamentelor contraceptive, sa nu ramai insarcinata nici daca se produce o ejaculare.m-a distrat faza cu boul..:)))
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon