am o problema cu sora mea.

suntem disperati toti din casa... noi suntem din provincie, sora mea a ramas in bucuresti dupa terminarea facultatii. munceste in buc, are o relatie stabila de 5 ani. duce o viata echilibrata. totul a inceput intr-o zi cand pur si simplu fara sa se sperie, fara sa tina prea mult sora mea a facut pe ea la 24 de ani. din acea zi a inceput calvarul. starile de anxietate s-au inmultit pana intr-acolo incat nu mai merge la munk de teama k va recidiva... cum poate scapa de acest chin????
2 comentarii

să se ducă la psiholog... paote are totuşi ceva probleme. şi la psihiatru pentru medicaţie anxiolitică

Asa cum ati spus a fost prea echilibrata incercand sa tina sub control totul, iar asta nu se poate la nesfarsit pentru ca obosim si la un moment dat cedam! Este ceea ce s-a intamplat! Are nevoie de descarcare, de eliberare, de a se descoperi, de a fi ea insasi, fara restrictii si control excesiv!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Atac de panica? Anxietate?
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 2Sufar de anexitate
- 3anxietate
- 18Schizofrenie?...am sanse sa-mi revin?
- 3oare e anxietate?
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 4Tahicardie tot timpul
- 5Anxietate si atacuri de panica
- 1Anxietate si pofta de mancare
- 3Am fost diagnosticat cu tulburare de anxietate
- 255Ganduri de care nu pot sa scap. Ce am? Mai e cineva ca mine?
- 17Sufar de anxietate generalizata?
- 2Anxietate sau? AJUTOR!
- 14Anxietate cu stări depresive, am nevoie de susținere și de niște sfaturi
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 2Anxietatea
- 4Anxietate si atacuri de panica de ceva timp
- 10Psihiatrie
- 12Anxietatea revine?
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: