am o problema fara un raspuns
am o pb si as vrea cateva raspunsuri dc se poate:m-am casatorit acum 3 luni virgina si de cand am inceput viata sexuala nu am avut nici o sangerare si ma doare mereu la inceputul actului sexual. nu am fost inca la ginecolog, dar intetionez sa merg.as vrea un raspuns:de ce se intampla asta desi am fost virgina?
multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri
multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri
9 comentarii
e posibil ca himenul tau sa fie elastic.daca e asa nu-i nicio problema.se rezolva dar tre sa mergi la ginecologie
Poti avea himenul elastic. Eu, desi sunt virgina, pot introduce in vagin un deget destul de mult, ceea ce inseamna ca am himenul elastic, mai conteaza si conformatia lui. O cauza a durerii ar fi faptul ca deflorarea se face treptat in unele cazuri, dar cel mai bine tot ginecologul stie, mi-am dat si eu o parere.
nu stiu dak iti va mai fi mesajul meu de folos acum...a trecut ceva timp...dar vreau sa-ti zic k si eu mi-am inceput viata sexuala si pot sa-ti zic k dureri am avut si eu la inceputul actului sexual, timp de vreo 2 luni, dar in timp au disparut!nu te ingrijora! nu e ceva grav...iar dak nu ai sangerat inseamna k ai himenul elastic(eu am sangerat foarte putin0asta depinde de la fata la fata
va multumesc mult pentru raspunsuri si daca mai stiti ceva va rog sa ma anuntati.multumesc
In general la fetele mai plinute e mai usoara dezvirginarea si fara sa curga sange iar cu durerile depinde poate ti a bagat prea repede si foarte des si te ai inflamat.mergi la ginecolog totusi.
Eu cred ca ai o problema de lubrefiere. Ar trebui sa prelungiti preludiul mai mult sau sa folosesti ceva pt a usura penetrarea. Exista pe piata lubrifianti pe baza de apa care nu dau reactii adverse.
multumesc pentru raspunzuri.am aflat care este cauza.am fost la ginecolog si mi-a zis ca am un himen foarte elastic, iar ca durerea va trece.
bravo asa te vreau.vezi ca n-a fost greu sa mergi la doctor.asa tre sa faceti toti.mergeti la doctori ca pt voi invatam atat.bafta!
asa este, nu-i cgiar atat de rau sa mergi la ginecolog, e putin incomod la inceput, dar trece.asta tot ce se poate pentru sanatatea noastra.multumesc pentru sfaturi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 37durere in timpul actului sexual
- 2Dureri groaznice in timpul actului sexual
- 6durere dupa actul sexual
- 4este o problema sau nu?
- 12Dispareunia - tratament?
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 6dureri in timpul actului sexual
- 4Durere foarte mare in timpul actului sexual!
- 3dureri in timpul actului sexual
- 5dureri in timpul actului sexual
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 6ciclu indelungat - 8-10 zile
- 8Scaun cu sange, durere de spate, oboseala, durere in timpul actului sexual
- 5dureri in timpul actului sexual, ce tratament as putea sa iau?
- 3Dureri in timpul contactului sexual si dupa.
- 3Durere in timpul actului sexual
- 0usturime la act sexual
- 1Durere după ciclu, la prima penetrare
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: