Am o problema si nu stiu ce sa fac

07-02-2011
dvilmayc
Nu este medic/terapeut
dvilmayc
Buna ziua de ceva timp am o mare problema...mi se intampla din cauza stilului de viata sa fiu constipat, sau sa nu merg la toaleta cateva zile la rand.Nu e asta problema, dar cand merg am o defecatie foarte grea, din cauza k scaunul este tare. De cateva luni am inceput in timp[ul defecatiei sa simt o durere vie in partea stanga a anusului pe interior..si dupa constat k sangerez ( se vede pe hartia igienica ).sange rosu...am inceput sa mananc mai multe lichide, fructe, fibre, si un timp am avut uhn scaun normal si a inceput sa se vindece...acum vreo 2 saptamani am avut scaun in fiecare zi, dar din cauza mancarilor uscate iarasi a revenit problema...prima zi durere, a doua zii durere locala si o mica sangerare, si astazi m-am speriat k dupa defecatie am observat 2 pete mari de sange pe hartia igienica...si a continuat sa mai fie cu cat ma stergeam ( adik de vreo 4 ori ), si dupa nu mai era sange..akum am o usturime usoara...dar nush ce sa fac k doar la wc trebuie sa mai merg...si mi-e frica..NU SE POATE INFECTA CEVA ACOLO?...nu se simt hemoroizi la exterior...sa merg la o clinica specializata pe asa ceva?...am ajuns sa ma tin sa nu merg la wc pentru a merge mai tarziu k sa se vindeca mkr putin rana...Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
2 comentarii
0
07-02-2011, ora 19:27
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
E posibil sa ai doar hemoroizi interni sau fisura, deci nu e cazul sa te panichezi, dar nici sa te neglizejzi, orice sangerare e de investigat. Cel mai linistitor si corect ar fi sa mergi la gastroeterolog sau proctolog ca sa stii exact ce e si sa primesti sfaturile cele mai bune! Nu-ti fie jena, ei vad asta zeci pe saptamana, nu amana. Si nu lua tot felul de laxative, ca se obisnuieste "matzu" si apoi te vei constipa si mai dihai...Deci, nu te mai abtine sa mergi la toaleta si de mers la un medic. Numai Bine!
0
07-02-2011, ora 21:27
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
hemoroizii pot fi in interior.Fa un control de specialitate Observ la tine si o problema somatoforma.Dute repejor la medic si revino pe forum cu rezultatele
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici