am o secretie ciudata!

buna ziua.in prima zi de ciclu am inceput sa iau anticonceptionale mercilon pt prima data.apoi peste vreo o saptamana am racit simi curgea nasul si am avut toate simptomele racelii si a inceput sa mi curga o secretie ciudata.prima data era maro, mai subtire si urat mirositoare, apoi a inceput sa mi curga roz spre rosu si la fel urat mirositoare.nu pot sa stau fara protej-slip.am intrerupt anticonceptionalele de 2 zile.credeam ca de la ele este.dar tot imi curge.ce problema am?multumesc frumos si astept un raspuns de la dumneavoastra
4 comentarii

repede fuga la ginecolog si fati un test papanicolau si de secretii. Acolo vei afala sigur raspunsul.

Draga mea, de cele mai multe ori, atunci cand incepi sa iei anticonceptionale, corpul tau (organismul) are un el de reactie adversa. Acea secretie se numeste spotting... citeste in prospectul anticonceptionalelor. La mine, de exemeplu, a tinut prima luna..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 2cum se iau corect anticonceptionalele?
- 8sunt nesigura.pt un medic
- 1am o boala genitala si nu stiu daca este transmisibila
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 14efectul Mercilon
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 5Secretia normala si cea anormala
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 2Secretie vaginala sau hemoragie?
- 4va rog sa ma ajutati
- 8metode contraceptive neluate corect
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 0Scurgere vaginală, foarte ciudată
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: