Am penisul prea mic ?:|
Sal all...am 16. ani sunt din Bacau.si penisul meu are 15 cm...:|..ce credetzi e mic? Sunt inca virgin si de asta mie si frica sa fac sex. ca am penisul prea mic..Am avut multe ocazii dar mia fost frica sa fac din aceasta cauza.Va rog sa ma ajutatzi.
Va Multumesc !!!
Va Multumesc !!!
7 comentarii
la 16 ani, nu e mic :) chill. dar intrebarea mea este:are 15 cm in repaus sau in erectie?
daca are 15 in repaus, stii ca isi mareste dimensiunea si diametrul in erectie, iar daca are 15 cand este"activ"... e bine si asa.oricum, va mai creste.ai numai 16 ani, doar. :)
chill bro.eu am 15 ani si am 16 cm si 5 latime.chill out.rupe tot de la capra de lemn in sus.oricum nu marimea conteaza.cei mai mare de 20 deja incepe a fi dureros pt o fata.si aici apar dezavantajele
mai ai rabdare si u ca ajunge si vremea noastra. pana la 21 de ani tot crestem;)
gandestete ca esti tare la varsta ta sunt altii care au 30 40 de ani si au penisul mult mai mic considerate norocos baiete mult succes si multe fete. :*
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Bubitele mici si albe de pe penis
- 12Penis -uscat-
- 10vreun medic UROLOG pe aici???
- 2De trei zile ma ustura pe interior pielea de pe penis doar cand o trag de pe cap
- 5Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 4problema penis: pete rosii
- 4intre pompa vid si pastila.. marirea penisului
- 17Cresterea penisului
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 3Problema penis
- 0am nevoie de un raspuns urgent (parerea unui medic daca se poate)
- 4Problema penis 15 ani
- 7Posibila contaminare ?
- 2Pete albe pe capul penisului
- 2Penis exagerat de min
- 2Probleme cu penisul-decalotarea
- 1exfolierea penisului URGENT
- 4bubite pe penis
- 0Frenulum scurt
Mai multe informații despre: Penisul penisul mic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: