Am pierdut o pastila de rigevidon
Buna ziua, in saptamana a 3 a am pierdut o pastila de rigevidon, asa ca am inlocuito cu urmatoare pastila alba, si le-am luat pe toate in continuare in mod normal, menstruatia mi-a venit la a 4 pastila maro, si nustiu ce sa fac, daca incep administrarea de pastile albe ( o noua folie) scurtez menstruatia si nu stiu daca nu are consecinte negative. Mentionez ca in aceasta perioada nu am avut contacte sexuale. Nustiu cum sa procedez, va multumesc
2 comentarii
Respectaţi pauza de 7 zile, apoi începeţi folie nouă.
Am si eu o intrebare ptr. dl. dr. Mihnea Dragomir
Eu folosesc Desorelle. Am terminat prima folie, am tinut 7 zile pauza, si trebuia sa incep o noua folie ieri dar am uitat. E problema daca incep a 2a folie de Desorelle in ziua a 9a in loc de ziua a 8a? In caz de sex neprotejat voi fi protejata din prima zi sau nu? Voi avea nevoie si de alte metode contraceptive? Astept raspunsul Dvs. Multumesc.
Eu folosesc Desorelle. Am terminat prima folie, am tinut 7 zile pauza, si trebuia sa incep o noua folie ieri dar am uitat. E problema daca incep a 2a folie de Desorelle in ziua a 9a in loc de ziua a 8a? In caz de sex neprotejat voi fi protejata din prima zi sau nu? Voi avea nevoie si de alte metode contraceptive? Astept raspunsul Dvs. Multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon