Am pierdut o pastila de rigevidon

18-04-2012
acamia21
Nu este medic/terapeut
acamia21
Buna ziua, in saptamana a 3 a am pierdut o pastila de rigevidon, asa ca am inlocuito cu urmatoare pastila alba, si le-am luat pe toate in continuare in mod normal, menstruatia mi-a venit la a 4 pastila maro, si nustiu ce sa fac, daca incep administrarea de pastile albe ( o noua folie) scurtez menstruatia si nu stiu daca nu are consecinte negative. Mentionez ca in aceasta perioada nu am avut contacte sexuale. Nustiu cum sa procedez, va multumesc
2 comentarii
0
18-04-2012, ora 22:10
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Respectaţi pauza de 7 zile, apoi începeţi folie nouă.
0
19-04-2012, ora 09:28
k_andrea
Nu este medic/terapeut
k_andrea
Am si eu o intrebare ptr. dl. dr. Mihnea Dragomir
Eu folosesc Desorelle. Am terminat prima folie, am tinut 7 zile pauza, si trebuia sa incep o noua folie ieri dar am uitat. E problema daca incep a 2a folie de Desorelle in ziua a 9a in loc de ziua a 8a? In caz de sex neprotejat voi fi protejata din prima zi sau nu? Voi avea nevoie si de alte metode contraceptive? Astept raspunsul Dvs. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul