am racit sau ce poate fi?
din vagin mereu imi curge un lichid alb, uneori poate fi chiar inchegat, adica bukati, uneori are o culoare verzue deschis, , , , va rog sa ma ajutati, ce poate sa fie ?astept sfatul unu medic
5 comentarii
Nu sunt medic dar du-te urgent la unul!! Poti sa ai o simpla candidoza sau altceva, mult mai nasol. Secretia e urat mirositoare? Ai senzatii de mancarime/arsura?
are numai un miros urit, dar NU am senzatii de minkarime si usturime
Secretiile vaginale abundente, cu o consistenta neobisnuita (grunjoasa, branzoasa sau apoasa) si culoare gri-albicioasa sau alb-verzuie sunt semne ale unei infectii. Consulta un medic cat mai urgent!!!
Daca are miros de peste stricat, este Gardnerella. Nimic grav, se trateaza. Nu mai face spalaturi vaginale daca nu-ti recomanda medicul. Iti distrugi flora.
Cel mai probabil nu e vorba despre Gardnerella(se manifesta prin secretii cenusii sau albicioase si mancarimi genitale)..E important sa mergi la medic, dar ca sa-ti faci o idee despre problema cu care te confrunti fac urmatoarele precizari:
- scurgerea alba si branzoasa indica de obicei ca este vorba despre candidoza
- scurgerea galben-verzuie, spumoasa si care miroase urat se datoreaza de obicei tricomoniazei;
- scurgerea inconsistenta, de culoare alb-gri si iz puternic de peste indica o vaginoza bacteriena.
- scurgerea alba si branzoasa indica de obicei ca este vorba despre candidoza
- scurgerea galben-verzuie, spumoasa si care miroase urat se datoreaza de obicei tricomoniazei;
- scurgerea inconsistenta, de culoare alb-gri si iz puternic de peste indica o vaginoza bacteriena.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4scurgere albicioasa cu miros urat, foarte urat
- 2scurgere alba
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 5Am o scurgere vaginala si dureri la ovarul stang
- 3scurgeri vaginale
- 3sunt normale scurgerile vaginale?
- 14scurgeri :D
- 8Prietenei mele ii curge un lichid urat mirositor
- 3Ce ar putea fi ?
- 12Limfogranulomatoza veneriana
- 6scurgerile vaginale de culoare maro si miros ciudat
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 6Simt simptomele sarcinei atat de devreme?
- 4Scurgeri vaginale abundente!!!!
- 4Scurgere vaginala anormala
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 2scurgeri gelatinoase
- 1Roseala pe chiloti
- 1Nu vreau sa merg la ginecolog
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: