sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie

buna...am 18 ani...si chiar dupa 1 zi dupa ce mi s-a term menstruatia..am facut sex neprotejat cu pr meu..pt prima data.eram virgina...el si-a retras penisul inainte de a ejacula.ce risc exista de a ramane insarcinata.??? am crezut k nici nu m-a dezvirginat..doar ca a 2 zi am avut o scurgere..deci ce inseamna?si dak el zc k e sigur k a avut grija sa se retraga la timp ce sa cred?si ce ar trebui sa fac? va rog rasp.
7 comentarii

Chiar in prima zi dupa menstruatie nu exista, teoretic, riscul de ramane insarcinata, insa trebuie sa tii minte faptul ca sexul intrerupt, adica ejacularea "afara" nu te protejeaza de sarcina daca esti in perioada fertila!!!

ms pt rasp rapid.crezi k dak am fc sex ladoar1zi dupa ce practic...mi s-a term menstruatia...nu exista un asemenea risc, nu?si mai e si prbl k nu a fost de tot...dak ma intelegi...o incerkre...ce zici?

eu o fac fara prezervativ si niciodata nu-si da drumul in mine...nu am ramas insarcinata si am facut-o cam de 10 ori.care sunt sansele sa raman avand in vedere k el isi scoate penisul cu aprox 5 minute inainte sa-si dea drumul?ms

Bineinteles ca sunt sanse sa ramai gravida! In timpul actului sexual se elimina lichd prostatic si seminal care contine spermatozoizi!

da, bine..stiu si eu asta...dar dak nu am ramas pana acum...?!

Mai incercati si alta data, poate reusiti pana la urma sa ramaneti gravida! Succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Scurgere ROZ de o saptamana!
- 3scurgeri vaginale
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 5se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala?
- 3scurgere ca o spalatura de mate
- 12Limfogranulomatoza veneriana
- 4Scurgeri puternice din operatia de cezariana
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 3scurgere alba
- 1Scurgere rozalie la 2 zile dupa ovulatie
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 0Scurgere vaginala
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 3menopauza de 8 ani si de cateva luni am o scurgere gelatinoasa galbuie si sange
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 3Scurgeri vaginala gălbui spre verde in fiecare zii
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: