scurgeri gelatinoase
Buna am si eu o problema i-au anticonceptionale Rigevidon28 si am intrerup in primele trei zile dupa incheierea ciclului, in perioada acestor 3 zile am intretinut relatii sexuala cu logodnicul meu si acesta a ejaculat in mine, apoi am inceput sa i-au din nou anticonceptionale.Dupa cateva zile a inceput sa imi curga sange, dupa doua zile de sangerare a inceput sa fie o scurgere de sange inchis la culoare si gelatinos si urinez foarte des.
Este posibil sa fie o sarcina sau altceva mai grav ? va rog din suflet sa ma ajutati. Va multumesc !
Este posibil sa fie o sarcina sau altceva mai grav ? va rog din suflet sa ma ajutati. Va multumesc !
2 comentarii
Buna ziua,
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina, iar in cazul dvs. este recomandat sa mergeti la o consultatie la un control ginecologic si eventual un examen de secretie.
O zi placuta!
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina, iar in cazul dvs. este recomandat sa mergeti la o consultatie la un control ginecologic si eventual un examen de secretie.
O zi placuta!
Va multumesc din suflet. Am facut testul de sarcina dar nu sunt gravida.. o sa merg la un control ginecologic
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Scurgere de culoare galben-verzui
- 6scurgere neplacuta de vreo 3 luni
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 5se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala?
- 10scurgeri vaginale la fetite - 7 ani!
- 5scurgeri ciudate, ovare olichistice, anticonceptionale
- 3am luat pastila de a doua zi si nu am avut acea scurgere
- 4dupa ce am terminat blisterul, am o scurgere mai intensa
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 0pete maronii
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 0Scurgere vaginala
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 3menopauza de 8 ani si de cateva luni am o scurgere gelatinoasa galbuie si sange
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 1Scurgere neobisnuita
- 0curgere de sange
- 6de 3 ani de zile am scurgeri vaginale abundente, urat mirositoare
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: