scurgeri gelatinoase
Buna am si eu o problema i-au anticonceptionale Rigevidon28 si am intrerup in primele trei zile dupa incheierea ciclului, in perioada acestor 3 zile am intretinut relatii sexuala cu logodnicul meu si acesta a ejaculat in mine, apoi am inceput sa i-au din nou anticonceptionale.Dupa cateva zile a inceput sa imi curga sange, dupa doua zile de sangerare a inceput sa fie o scurgere de sange inchis la culoare si gelatinos si urinez foarte des.
Este posibil sa fie o sarcina sau altceva mai grav ? va rog din suflet sa ma ajutati. Va multumesc !
Este posibil sa fie o sarcina sau altceva mai grav ? va rog din suflet sa ma ajutati. Va multumesc !
2 comentarii
Buna ziua,
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina, iar in cazul dvs. este recomandat sa mergeti la o consultatie la un control ginecologic si eventual un examen de secretie.
O zi placuta!
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina, iar in cazul dvs. este recomandat sa mergeti la o consultatie la un control ginecologic si eventual un examen de secretie.
O zi placuta!
Va multumesc din suflet. Am facut testul de sarcina dar nu sunt gravida.. o sa merg la un control ginecologic
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt normale scurgerile vaginale?
- 5scurgeri ciudate, ovare olichistice, anticonceptionale
- 5Interpretare testul Babes (efectuat de 2 ori)
- 8Scurgere albicioasa...
- 5probleme sexuale si genitale
- 8Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?
- 20intrebare: lichid de culoare si aspect de cm.. ce e?
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 0Scurgere vaginala
- 2scurgeri maronii inaintea menstruatiei
- 0scurgere inchisa la culoare
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 1Scurgere neobisnuita
- 0curgere de sange
- 1Scurgere vaginala neobisnuita
- 0scurgeri vaginale
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
- 1Nu vreau sa merg la ginecolog