Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
Buna, aseara o data cu revelionu am aniversat 4 luni jumatate de cand sunt impreuna cu prietenul meu. Am zis ca ar fi cazu ca facem dragoste, eu ne mai avand vreun contact sexual pana acuma. Ma simt foarte atrasa de el si el de mine, ma iubesti, il iubesc, stie sa ma faca sa ma simt minunat, cum incepe sa ma sarute, sa ma mangaie ma ud si am zis ca aseara sa facem dragoste. Cand a introdus penisu am simti un disconfort mic, dar o data ce intra mai tare durerea devenea insuportabila, tin sa precizez ca nu m-am incordat deloc. Vazand ca durerea e mai tare, am renuntat, iar imediat dupa am mers la baie si am observat ca sangerez. Asta inseamna ca himenu s-a rupt? Si totusi eu nu as fi simtit ca s-ar fi rupt. As vrea sa continuam si sa ajungem sa simtim amandoi placere, dar ce as putea face ca durerea sa dispara. Stiu ca e normal ca doara, dar mi se pare ca durerea e un pic in exces. Tin sa precizez ca am aproape 18 ani. Multumesc!
3 comentarii
Atatea vizite si nici o parere, raspuns? Va rog dati-mi un sfat!
Ruperea himenului poate provoca acest disconfort timp de câteva zile până se cicatrizează ruptura. Este important să vă pastraţi curată, să vă protejaţi în timpul actului, să nu săriţi peste preludiu şi să abordaţi acest început cu blândeţe, fără "agresiuni". Dacă pe parcurs, consideraţi amândoi că există un exces de umiditate, se poate tampona zona din când în când cu ceva absorbant. Succes, bucurie şi fericire!
Pai nu am fost deloc agresivi, preludiu nu lipseste, iar umiditatea este intr-o masura normal si nici prezervativu nu lipseste. Spuneti-mi un sfat, un "truc", nu stiu, ceva care sa amelioreze durerea, multumesc frumos.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 3am prima oara un iubit si vreau un sfat
- 8ce sa fac..cum sa fac..?
- 4Dupa dezvirginare
- 0Ce e de stiut inainte de a dezvirgina o fata ?
- 1Sarcina nedorita
- 4Am incercat sa o facem pentru prima oara.
- 3Sangerare la actul sexual
- 1Sangerari urinare dupa primul act sexual
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 1Este posibil sa nu pot duce un contact sexual?
- 1Am dezvirginat-o sau nu?
- 4Frica de sex..
- 5Risca sa fie insarcinata ?
- 2Virginitate
- 1Pot rămâne insarcinata?
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 4Dezvirginare si sarcina
Mai multe informații despre: Actul sexual cu preludiu Sexul la adolescenti sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: