Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?

Buna, aseara o data cu revelionu am aniversat 4 luni jumatate de cand sunt impreuna cu prietenul meu. Am zis ca ar fi cazu ca facem dragoste, eu ne mai avand vreun contact sexual pana acuma. Ma simt foarte atrasa de el si el de mine, ma iubesti, il iubesc, stie sa ma faca sa ma simt minunat, cum incepe sa ma sarute, sa ma mangaie ma ud si am zis ca aseara sa facem dragoste. Cand a introdus penisu am simti un disconfort mic, dar o data ce intra mai tare durerea devenea insuportabila, tin sa precizez ca nu m-am incordat deloc. Vazand ca durerea e mai tare, am renuntat, iar imediat dupa am mers la baie si am observat ca sangerez. Asta inseamna ca himenu s-a rupt? Si totusi eu nu as fi simtit ca s-ar fi rupt. As vrea sa continuam si sa ajungem sa simtim amandoi placere, dar ce as putea face ca durerea sa dispara. Stiu ca e normal ca doara, dar mi se pare ca durerea e un pic in exces. Tin sa precizez ca am aproape 18 ani. Multumesc!
3 comentarii

Atatea vizite si nici o parere, raspuns? Va rog dati-mi un sfat!

Ruperea himenului poate provoca acest disconfort timp de câteva zile până se cicatrizează ruptura. Este important să vă pastraţi curată, să vă protejaţi în timpul actului, să nu săriţi peste preludiu şi să abordaţi acest început cu blândeţe, fără "agresiuni". Dacă pe parcurs, consideraţi amândoi că există un exces de umiditate, se poate tampona zona din când în când cu ceva absorbant. Succes, bucurie şi fericire!

Pai nu am fost deloc agresivi, preludiu nu lipseste, iar umiditatea este intr-o masura normal si nici prezervativu nu lipseste. Spuneti-mi un sfat, un "truc", nu stiu, ceva care sa amelioreze durerea, multumesc frumos.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 9la analize de urina se poate depista ceva legat de sex?
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 9prima data ca niciodata...:((X(
- 4Dupa dezvirginare
- 4virginitatea
- 4Prima data
- 6dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)
- 4Probleme de erectie.
- 2Sarcina?
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
- 1Oare sunt gravida?
- 0Se poate sa rămână însărcinată ?
- 2Primul contact sexual
- 2Primul contact sexual
- 4Ajutați-mă! Am făcut sex neprotejat, mi-a fost rău după
- 2Prima experiența sexuală
Mai multe informații despre: Actul sexual cu preludiu Sexul la adolescenti sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: