am sarit peste o pilula
aceasta este a doua luna de cand iau anticonceptionale.dupa pauza de 7 zile adica luni...am scapat pastila si nu am mai gasit-o asa ca nu am mai luat-o si am continuat marti cu cea de-a doua...acum, intrebarea mea este daca exista riscul sa raman insarcinata.si daca se intampla acest lucru, au pastilele un efect foarte grav asupra copilului?va multumesc anticipat.
1 comentarii
Trebuie sa o iei urgent! Cumpara-ti un blister de rezerva si ia pastila lipsa intotdeauna cand o uiti! Daca este in prima saptamana si uiti una, o iei iar in interval de 7 zile folosesti o alta metoda de protectie, Daca esti in saptamana 2 a foliei atunci nu este nici o problema, o poti lua linistita si fara sa mai existe alta protectie suplimentara, iar daca ai uitat-o in saptamana 3 atunci atunci este de preferat sa iei pilula uitata iar apoi sa nu faci pauza de 7 zile pe cand ar trebui sa apara menstruatia ca risti sa ramai insarcinata. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 3Am uitat pastila!!!
- 1pilula uitata... mi-am adus aminte a doua zi
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 1am uitat sa iau Novynette
- 3pastila omisa in saptamana 1
- 10ultima pastila
- 2Am uitat o pilula
- 0pastila uitata
- 4Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 0Va rog sa imi răspundeți urgent
- 0Contraceptive.Risc de a ramane gravida daca am uitat pastila dupa contactul sexual.
- 0Yasmin
- 1Pastilă uitată
- 0Prospect versus sfatul medicului
- 3Buna.. luna aceasta am uitat doua pastile, consecutiv de Logest
- 0Pilula uitata dupa cele 7 zile de pauza
- 0Am uitat 2 pastile rigevidon ce fac în continuare
- 0Ajutati-ma rapid va rog! am uitat sa reincep yasmin
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: