Am si eu nevoie de un raspuns

06-10-2007
@daniela@
Nu este medic/terapeut
@daniela@
Am luat anticonceptionale timp de 3 ani si acum am facut pauza o luna si nu imi vine menstruatia, vreau sa stiu dak pot sa incep sa iau iar anticonceptionale fara sa mai astept sa imi vina menstruatia si dak o sa fiu protejata in prima luna?Am mai facut pauza si am mai patit tot la fel si am inceput anticonceptionalele fara sa astept menstruatia dar nu am avut contact sexual in prima luna.Vreau sa stiu neaparat dak o sa fiu protejata dak incep pastilele fara sa mai astept menstuatia.Va multumesc
1 comentarii
0
08-10-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Puteţi (re)începe o nouă folie fără să aşteptaţi să revină menstruaţia, dacă respectaţi următoarele două reguli:
-mai întâi un test de sarcină, apoi prima pilulă (presupunând că testul iese negativ)
-în primele 14 zile protejaţi-vă suplimentar.

Pe de altă parte, dacă consideraţi că veţi dori un copil mai târziu, poate nu ar strica să schimbaţi metoda contraceptivă.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul