Am si eu nevoie de un raspuns
Am luat anticonceptionale timp de 3 ani si acum am facut pauza o luna si nu imi vine menstruatia, vreau sa stiu dak pot sa incep sa iau iar anticonceptionale fara sa mai astept sa imi vina menstruatia si dak o sa fiu protejata in prima luna?Am mai facut pauza si am mai patit tot la fel si am inceput anticonceptionalele fara sa astept menstruatia dar nu am avut contact sexual in prima luna.Vreau sa stiu neaparat dak o sa fiu protejata dak incep pastilele fara sa mai astept menstuatia.Va multumesc
1 comentarii
Puteţi (re)începe o nouă folie fără să aşteptaţi să revină menstruaţia, dacă respectaţi următoarele două reguli:
-mai întâi un test de sarcină, apoi prima pilulă (presupunând că testul iese negativ)
-în primele 14 zile protejaţi-vă suplimentar.
Pe de altă parte, dacă consideraţi că veţi dori un copil mai târziu, poate nu ar strica să schimbaţi metoda contraceptivă.
-mai întâi un test de sarcină, apoi prima pilulă (presupunând că testul iese negativ)
-în primele 14 zile protejaţi-vă suplimentar.
Pe de altă parte, dacă consideraţi că veţi dori un copil mai târziu, poate nu ar strica să schimbaţi metoda contraceptivă.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon