am si eu o intrebare
in urma cu o luna si ceva, am avut o operatie, miam scos amigdalitele, inainte de op mia factu analizele la sange, intrebarea ar fi daca mi s-au facut analize sa vada daca am hiv sida, bts sau vreo alta infectie. si cand faci analize pt bts hiv sau alte boli/infectii trebuie repetate? intreb din simpla curiozitate si cunostinte generale:D
2 comentarii
Nu as crede ca ti-au facut analizele pt astfel de infectii (HIV, virusurile hepatice, sifilis..) acestea nu sunt analize care se fac la orice investigatie dar daca doresti sa le faci mergi la medicul de fam si ceri o trimitere la un laborator, dar sunt seanse mari ca acestea sa se plateasca din pacate.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
deci eu am inteles de la niste surse ca s-ar fi facut si pentru hiv sau sida, fiindca acestea se transmit si prin uneltele folosite. aa si inca ceva, anu asta miam facut analizele de 3 ori de 2 ori in viena(unde locuiesc) si odata in romania. odata fiindca imi pica paru... am fost miam facut analizele.atunci ce analize s-au facut? presupun ca bts leucemie hiv..etc. si de 2 ori cu amigdalitele.tin sa spun ca analizele pt ca imi pica paru le.-am facut in viena:)
Alte subiecte recente din această secțiune: