am si eu o problema...

25-10-2011
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
acum 2 saptamani am avut o ustrurime si o mancarime in zona genitala, am evitat sa merg la ginecolog cu speranta ca va trece dar nici o sansa, pana la urma am mers si mi-a spus ca imi iau o crema nidoflor, vreau sa spun ca a functionat dupa prima aplicare si dupa 2 zile am facut-o cu prietenul pt ca eu deja nu mai simteam nici o usturime sau ceva ce sa ma deranjeze, dar in timpul actului sexual am simtit o usturime groaznica, oare trebuia sa mai astept? sunt putin speriata pt ca nu stiu de ce ma usturat asa, o prietena ma sfatuit sa iau canesten ovule tratament de 3 zile, dati-mi va rog un sfat !
4 comentarii
0
27-10-2011, ora 08:28
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nidoflor.Canesten.dar nimic despre un diagnostic. Mai întâi, trebuie un diagnostic, iar tratamentul mai apoi.
0
27-10-2011, ora 09:55
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
Medicul mi-a zis ca e vorba despre o candidoza usoara, acum nu mai am nici usturime nici mancarime nu am nici o secretie dar totusi in timpul actului sexual am o ustrurime groaznica.
0
27-10-2011, ora 20:19
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Usturimea care apare NUMAI in timpul actului sexual poate sa nu aiba legatura cu Candida, deoarece la Candida usturimea e tot timpul, dar mai ales DUPĂ actul sexual (la mai multe ore). Ar putea fi o simplă problemă de lubrefiere. Un consult homeopatic ar fi opţiunea de primă alegere în acest caz, iar gelul (Gleitgelen e cel mai apreciat, dar există şi altele, de exemplu Durex) e o soluţie provizorie până la tratamentul homeopatic. Evitaţi anticoncepţionalele orale, care pot favoriza atât recidivele candidozei, cât şi uscăciunea vaginală.
0
28-10-2011, ora 00:52
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
va multumesc pentru raspuns si sfaturi, anticonceptionale nu iau pentru ca am o viata sexuala destul de redusa si nu ced ca are sens sa iau, o fac cam o data pe luna pt ca iubitul meu are un servici mai dificil, ma gandeam ca si din cauza asta ma poate ustura cu toate ca nu mi sa mai intamplat pana acum. oricum o sa tin cont de sfaturile d-voastra!

Multa sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici