Am strabism doar cand port lentile?
Am 20 de ani, ochi caprui inchis iar de curand mi-am cumparat o pereche de lentile de contact gri, fara dioptrii.
Am facut un control inainte sa le cumpar, la aparat mi-a iesit ca as avea nevoie de lentile cu diametru 8.7, dar la acestea imi lacrimau ochii, iar la cele cu 8.4 ma simteam comfortabil.
Problema mea este ca ulterior am observat in fotografii ca ochiul drept imi "fuge", problema ne mai intalnita pana acum, mai ales ca am mai facut control oftalmologic si mi s-a zis ca sunt perfect sanatoasa.
Este posibil ca aceste lentile sa imi creeze strabismul sau acesta nu a fost observabil pana acum din cauza culorii naturale a irisului?
Am facut un control inainte sa le cumpar, la aparat mi-a iesit ca as avea nevoie de lentile cu diametru 8.7, dar la acestea imi lacrimau ochii, iar la cele cu 8.4 ma simteam comfortabil.
Problema mea este ca ulterior am observat in fotografii ca ochiul drept imi "fuge", problema ne mai intalnita pana acum, mai ales ca am mai facut control oftalmologic si mi s-a zis ca sunt perfect sanatoasa.
Este posibil ca aceste lentile sa imi creeze strabismul sau acesta nu a fost observabil pana acum din cauza culorii naturale a irisului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 1Amețeli și întunecarea vederii
- 8Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 3Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața