Am terminat tratamentul cu Diane 35

05-11-2007
top
Nu este medic/terapeut
top
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am terminat tratamentul recomandat de catre medicul meu endrocrinolog si anume Diane 35 ptr. acnee si totodata ptr. contraceptie. Mi-a fost recomandat ptr.6 luni si am terminat sapatamana trecuta. Cum era firesc a venit si ciclul si m-a tinut trei zile ca in toata perioada in care am luat acest tratament, dar dupa terminarea lui o zi am fost bine (adica dupa cele trei zile de cilcu) si dupa aia a revenit din nou sub forma de cheaguri si dureri sub burta ingrozitoare, am inceput sa am ameteli si sa ma simt obosita. Ce sa fac?
Am incercat sa-mi sun medicul endocrinolog dar in aceasta sapatama este in concediu iar la ginecolog nu vreau sa apelez din moment ce sunt tratata de endrocrinolog (mentionez ca am si un hipotiroidism, si noduli tiroridieni.)
Si pe lamga acest tratament mai iau Spirulina 500 trei tablete pe zi, L-thyroxin 100 o tableta dimineata, Bilomag dimineata, Ferogradumet dimineata.
4 comentarii
0
05-11-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Pare a fi o sângerare normală de sevraj la întreruperea medicamentului. Dacă este aşa, nu poate depăşi 2 săptămâni. Nu mai luaţi medicamente, în special hormoni, fără aprobarea medicului de familie.
0
06-11-2007, ora 00:00
top
Nu este medic/terapeut
top
Multumesc ptr. raspuns.
Mentionez ca sunt sub observatia medicului endrocrinolog adicia sub control medical periodic din trei in trei luni cu amalize facute de fiecare datat si ecotiroidian si altele care sunt necesare in functie de rezultate si tratamentul este dat de catra acesta.
0
13-03-2008, ora 00:00
Irinastefania
Nu este medic/terapeut
Irinastefania
Am o problema legata tot de renuntarea la Diane si va cer un sfat. Am luat Diane 6 ani din cauza unei insuficiente ovariene severe. Acum vreau sa renunt si stiu ca ma asteata vreun an de acnee cumplita. Aveti vreo idee ce as putea face pentru a diminua macar partial acest fenomen. Multumesc!
0
08-05-2009, ora 23:48
DANARA
Nu este medic/terapeut
DANARA
AJUTOR! Am luat Diane 35 timp de 6 ani, deoarece aveam dereglari ale ciclului menstrual(1 data la 3-4 luni) si probleme cu acneea, pe fata, dar nu foarte grave.Cat timp le-am luat m-am simtit foarte bine.Nu mai aveam nici o problema.Am renuntat la ele in septembrie anul trecut si am mai avut menstruatie in ianuarie si februarie.Tot in ianuarie m-am umplut de acnee pe spate, umeri si piept.De atunci am umblat pe la o multime de medici dermatologi, endocrinologi si ginecologi, fara nici un rezultat.Mi s-a spus ca am ovar polichistic si de azi am inceput un nou tratament.Sunt foarte deprimata si nu mai stiu ce sa fac.As dori sa aflu daca a mai patit cineva asa ceva si cum a rezolvat problema.Astept cu nerabdare si va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O metodă contraceptivă pentru bărbați având la bază un hidrogel
  • Contraceptivul on-off pentru bărbați
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale pot diminua simptomele premenstruale?
  • Contraceptiv masculin sub formă de gel eficient la maimuțe
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • Pilula contraceptivă masculină este sigură și eficientă (Studiu)
  •