am uitat 2 pilule! urgent!

Bună ziua !folosesc Diane 35 de 2 luni...luna aceasta am uitat pilula nr 6.am luat-o a 2 a zi împreună cu pilula nr 7 (atunci mi-am dat seama)Timp de 5 zile nu am avut contacte !doar in a 6 zi de la ispravă, eu si prietenul meu am avut contacte neprotejate!menţionez că nici înainte de a uita pilula nu am avut contacte neprotejate !Vă rog frumos sami spuneţi dacă există posibilitatea sa fiu însărcinată ?vă mulţumesc
4 comentarii

Scuze.titlu corespunzător era :Am uitat o pilula !

Va rog sa ma ajutati intr-o problema. As avea nevoie de sfatul unui, medic sa fiu sigura.
Am uitat si eu sa iau doua pastile, aseara si alaltaseara. Sunt in prima saptamana a foliei, a 5-a si a 6-a zi, am uitat sa iau. Contact sexual am avut doar aseara, dupa o pauza de o saptamana.
Va rog, spuneti-mi dak chiar e nevoie de pastila de urgenta, nu as vrea sa imi vina iar ciclu, deabia s-a terminat.:((
Am uitat si eu sa iau doua pastile, aseara si alaltaseara. Sunt in prima saptamana a foliei, a 5-a si a 6-a zi, am uitat sa iau. Contact sexual am avut doar aseara, dupa o pauza de o saptamana.
Va rog, spuneti-mi dak chiar e nevoie de pastila de urgenta, nu as vrea sa imi vina iar ciclu, deabia s-a terminat.:((

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15marvelon 21
- 3o pastila uitata! Ce sa fac in continuare?
- 2uitat a 9-a pastila logest
- 3Uitat pastila
- 3am uitat pilula a 2-a din prima saptamana
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 2Uitarea
- 1pastila omisa in saptamana intai
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 4a 6-a pastila de mercilon uitata. e nevoie de contraceptie de urgenta?
- 0pastila uitata
- 3Pastila uitata - Belara
- 0Am uitat ultima pastila 21
- 4Sangerare vaginala
- 3Ajutați-mă - am uitat sa iau anticonceptionale
- 3Sunt însărcinată? Ajutor!
- 0Doua Comprimate mercilon uitate
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: